![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poszukuje pracowni projektowej , aranżacji wnętrze, musi być dobra i tania przede wszystkim, jak ktoś ma namiar na jakąś sprawdzoną to niech wrzuci
Ten post edytował georgeb czw, 02 lip 2009 - 20:22 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 07 lip 09 Nr użytkownika: 3,381 Płeć: Mężczyzna GG: 2613729 ![]() |
Poszukuje pracowni projektowej , aranżacji wnętrze, musi być dobra i tania przede wszystkim, jak ktoś ma namiar na jakąś sprawdzoną to niech wrzuci Witam Zajmuję się projektowaniem aranżacji wnętrz, robię projekty koncepcyjne jak i pod realizację. Jeżeli jest Pani nadal zainteresowana proszę o kontakt pod adresem: projekty-wnetrz@wp.pl, mogę przesłąć przykładowe projekty które wykonałam dla klientów. Abym mogła podać cenę zrobienia projektu musiałaby mi Pani podać: - zakres projektu jaki Panią interesuje (rzuty, przekroje, wizualizacje, wykaz materiałów?) Wszystkich informacji udzielę po ew. kontakcie. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 10 sie 08 Nr użytkownika: 1,405 Płeć: Kobieta ![]() |
Polecam:
studio@widawscy.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |