![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakładam ten temat aby każdy z użytkowiników forum mógł wypowiedzieć się na ten temat ...
Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia ale może jest jakis sens w tym żebyśmy my - jako kibice zarowno siatkówki jak i koszykówki zaczęli posługiwac się barwami , które charakteryzuja nasz region czyli Zaglebie Dąbrowskie .... Każdy z nas na każdym kroku wyraża swoja przynależnośc do tego regionu,czy to poprzez zakup naklejki "Jestem Zagłebiakiem" ,buntu gdy jakas gazeta napisze o naszym klubie że jest śląski itp a na meczach machamy flagami biało niebieskimi...Myśle że gdybyśmy w większości próbowali wpoić poszczególnym osobom że jedyne słuszne barwy w tym regionie to czerwien zieleń biel ,może w przyszłości ktoś "na górze" poszedłby po rozum do głowy i zmienił barwy klubowe ? Od wielu osób juz słyszałem :" wszystko spoko na tej siatkówce ale czemu barwy macie takie chu**we ?" i w sumie nie ma sie czemu dziwic bo racje ludzie maja , barwy zalatuja Chorzowem i wogole całym hanysowem... Może temat nie jest napisany i ubrany w jakies super słowa ale myśle ze każdy wie co autor miał na myśli ...Wyrażcie swoje opinie na ten temat . |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
Zakładam ten temat aby każdy z użytkowiników forum mógł wypowiedzieć się na ten temat ... Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia ale może jest jakis sens w tym żebyśmy my - jako kibice zarowno siatkówki jak i koszykówki zaczęli posługiwac się barwami , które charakteryzuja nasz region czyli Zaglebie Dąbrowskie .... Każdy z nas na każdym kroku wyraża swoja przynależnośc do tego regionu,czy to poprzez zakup naklejki "Jestem Zagłebiakiem" ,buntu gdy jakas gazeta napisze o naszym klubie że jest śląski itp a na meczach machamy flagami biało niebieskimi...Myśle że gdybyśmy w większości próbowali wpoić poszczególnym osobom że jedyne słuszne barwy w tym regionie to czerwien zieleń biel ,może w przyszłości ktoś "na górze" poszedłby po rozum do głowy i zmienił barwy klubowe ? Od wielu osób juz słyszałem :" wszystko spoko na tej siatkówce ale czemu barwy macie takie chu**we ?" i w sumie nie ma sie czemu dziwic bo racje ludzie maja , barwy zalatuja Chorzowem i wogole całym hanysowem... Może temat nie jest napisany i ubrany w jakies super słowa ale myśle ze każdy wie co autor miał na myśli ...Wyrażcie swoje opinie na ten temat . Ja jestem jak najbardziej na tak jeśli chodzi o zmiane barw... sam dawałem taka propozycje! jest szansa wprowadzić od przyszłego sezonu nowe barwy wiec trzeba się nad tym zastanowić według mnie trzeba wybrać jakieś inne barwy niż biało niebieskie nie tylko dlatego ze zalatują Chorzowem ale również dlatego ze większość drużyn w naszej lidze ma biało-niebieskie... chociaż niekoniecznie używał bym czerwieni zieleni i bieli... trzeba się zastanowić nad "czy zmienić barwy" i jak tak to "na jakie" PZDR Ten post edytował Coelho pią, 03 kwi 2009 - 15:17 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Ogolnie jestem za. Barwy niebieskie :
a ) sa chorzowskie - czasami na miescie sie glupio patrza inni na czlowieka w szalu, B ) jak zauwazyl Coelho, polowa siatkarskich ekip ma takie wlasnie. Jestem za zmiana barw, kibicowskich lub/oraz (jezeli bedzie sie dalo ) klubowych. Albo na barwy regionalne, czyli Zagłębia Dąbrowskiego, albo cos z barwami CSiRu, bo jak widac na roznych plakatach i transparentach, sa zywe i dosc niespotykane. Ten post edytował sarsolot pią, 03 kwi 2009 - 15:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Również jestem za zmianą barw, tak jak napisaliście biało-niebieskie źle się kojarzą jak i również są używane przez inne siatkarskie ekipy.Do ewentulanych nowych barw to trzeba się dobrze zastanowić jakie, czy tak tak napisał Goły czyli Barwy Zagłębia Dąbrowskiego czy może jakieś inne..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Barw klubowych i tak nie zmienimy, no chyba żeby zrobić wielką akcje "Nowe barwy - nowa jakość'' ;-) A kibicowskie, to czym prędzej bym zmienił, bo krzywo się patrzą ludzie, jak widzą niebieskie barwy na szalu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
Ze bialo niesbieskie kojrzy sie wszystkim z jednym chorzowskim klubem lub siecia "przystankowych sprzedawcow biletow" to fakt. Kolejnym minusem takowych barw jest wizyta na 80% hal w naszej lidze.....
Ale patrzac na to realnie nie slyszalem zeby klub zmienil barwy ze wzgledu na to ze nie podobaja sie one kibicom:) Jasne mozemy przyjac wlasne barwy kibicowskie.... ale z tym to bedzie jak z logiem, herbem czy czym kolwiek co mialo wyrozniac KK. Pozostaje 3 mozliwosc i chyba najgorsza.... przychodzi nowy sponsor..... i w umowie umieszcza jeden maly punkcik o tym ze barwy klubowe maja byc zgodne z barwami firmy..... a wtedy bedzie zalllllosnie.... Pomysl dobry ale czy do wykonania??? Ps. Co do barw jakie mialyby zastapic "chorzowskie" to jest zasadnicze pytanie.... chyba nie najlepszy pomysl z tymi barwami regionu czytaj Zaglebia S-c Ten post edytował Hi-tek pią, 03 kwi 2009 - 15:55 -------------------- MKS ON TOUR
LAST: 2350 [km] TOTAL: 6878 [km] NEXT: 1000 [km] |
|
|
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No wiadomo, że barw klubowych nie zmienimy ale kibicowskie i owszem.Też nie jestem za tym, żeby to były barwy Zagłębia, najlepiej wymyśleć jakieś swoje, odświeżyć temat, który założył Endriu o herbie, żeby sie ładnie prezentował nasz herb na naszych barwach :DWg mnie barwy powinny być jakieś żywe, które nie są używane przez jakieś ekipy kibiców ; )
Pozdro ![]() Ten post edytował Mariuszek_ pią, 03 kwi 2009 - 15:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Jestem za. Barwy Zagłębia byłyby najlepszą opcją.
-------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czerwono zielone ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
hehe
Lepiej..... A moze czarno-czerwone?? -------------------- MKS ON TOUR
|
|
![]()
|
|
nie ma czarnych sreberek ;p
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
nie ma czarnych sreberek ;p ale sa czarne kominiarki hahah ![]() i koszulek tak czesto nie byłoby trzeba prac:D Ten post edytował Coelho pią, 03 kwi 2009 - 16:54 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]() ![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zolto-zielone ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a moze biało-zielone
![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
bialo zieolone to tak jakby wcale nie zamieniac. Jak sie zwiedza obce hale to albo bialo-niebieski z racji ze MKS'y albo tak poprostu bialo niebieskie, lub azs bialo zielone albo poprostu bialo zielone.
Ps. sa czarne sreberka, powiedzialbym ze sa nawet czarne zlotka:P -------------------- MKS ON TOUR
|
|
![]()
|
|
czarne na pewna są (może poprostu folie),-hehe w kwiaciarniach robią tez wiązanki pogrzebowe
![]() no wiec te czarno czerwone-fajnie!!!!!!! (i ja bym byłbym jak najbardziej za takimi ![]() ![]() a jak nie to może z herbu dg czerwono-żółte:D? Ten post edytował Coelho sob, 04 kwi 2009 - 14:32 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
czarno-czerwone to mi sie z Milanem kojarzą i już widzę jak po sektorze chodzi 10 osób w koszulkach Kaki czy innego Maldiniego
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: śro, 05 lis 08 Nr użytkownika: 2,358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czerwien-zielen-biel lub bialo-czarne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
bialo-czarne Zle bedziemy wygladac, jak na pogrzebie ![]() żółto-czerwony, tak jak napisal Coelho, ladnie bysmy razili na sektorze ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
hehe no myślalem nad biało-czarnymi
![]() ![]() -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Oto moja propozycja, ale grafik ze mnie marny, więc to tylko po to by spróbować pokazać barwy ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
zolto-czerwono-zielono ma Bielsko, jako klub i kibice
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
może coś z pomarańczem albo żółto-niebieskie
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zolto-czerwono-zielono ma Bielsko, jako klub i kibice ![]() ale zawodniczki noszą się raczej na pomarańczowo, ja użyłem barw z godła klubu, mają swoje uzasadnienie historyczne i w herbie miasta też są więc, czemu nie? Fakt, że oryginalnie zamiast żółtego był złoty, ale to szczegół ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
ale zawodniczki noszą się raczej na pomarańczowo, Ale kibice uzywaja tych barw, co Ty uzyles.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() A może bez zielonego? Ten post edytował SokratesDG sob, 04 kwi 2009 - 17:40 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
zielony zamienic na bialy
|
|
![]()
|
|
Dąbrowiacy ;/ ?
czarno czerwone jak narazie najleprzy wedlug mnie! Ten post edytował Coelho sob, 04 kwi 2009 - 19:14 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
może coś z pomarańczem albo żółto-niebieskie I na czole napiszemy sobie Arka Gdynia:) -------------------- MKS ON TOUR
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Całkiem ciekawa propozycja, tylko trzeba to wszystko dobrze przemyśleć, żeby barwy KK były niepowtarzalne w +LK a zarazem mocno związane z klubem MKS DG siatkówki, a nie kopie piłkarskich, żużkowych itp.
PS Nawet nie wiecie jak zasadna może się okazać w najblizszym czasie tak proponowana zmiana ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
czyżby chodziło o maczanie rączek sponsorów w barwach klubowych ;/?
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
No wlasnie, trzeba wybrac takie nasze-niepowtarzalne
|
|
![]()
|
|
W temacie pojawilo sie kilka ciekawych propozycji. mozna by teraz z nich zrobic jakas ankiete. i wybrac najpopularniejsza wersje....
Wg mnie najciekawsze zielono czerwone czerwono zolte czarno czerwone kolejnosc przypadkowa:P Ps. 100% niepowtarzalnosci rozowo-zielone:P rozowe tlo i zielone sloniki:P Ten post edytował Hi-tek sob, 04 kwi 2009 - 21:10 -------------------- MKS ON TOUR
|
|
![]()
|
|
Dokadnie, ankieta, glosowanko i gitara
![]() ,jeszcze Braziliano zolto-zielone ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie nie sraczkoburaczkowo-purpurowe
![]() a może niebiesko-białe ![]() Ten post edytował Coelho sob, 04 kwi 2009 - 21:14 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
weźmy sobie zielono-żółte albo biało-niebieskie i wmówmy wszystkim że nie lubimy ruchu i gks k-ce
![]() wiem - biało-czerwone -> nikt takich nie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!
Przeciw kolorom niebiesko-białym byłem na samym początku, ale WIĘKSZOŚĆ je zaakceptowała i było i jest OK. Czarno - czerwone ----- Dąbrowa - w herbie czerwień Górnicza - górnictwo, węgiel, czerń Kolorki na LSK idealne, Gwiazdki grały portki carne i koszulki czerwone. Barwy i kibice znane w Polsce. Białe lub Niebieskie koszulki. Zaakceptowaliście wiec po CHU. to zmieniać. i robić dziadostwo. A Coelho naucz się ortografii I niech Ci soda do łba nie strzela. Bo prymityw to trochę wyżej niż Ty. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najlepsze bylyby saledynowo-pomaranczowe,czarno-złoto-srebrne tez fajne
Pzdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:58 |