![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
witam serdecznie
chciałabym poruszyć temat samochodów nauki jazdy "L" poruszających się niezmiernie wiele po naszym mieście - czy ktoś może coś z tym zrobić???????????? przede wszystkim nie pozwolić tym z Olkusza czy Częstochowy/Myszkowa zdawać egzaminu u Nas - bez przesady mają Częstochowę i Kraków ale oczywiście kursanci boją się zdawać w dużych miastach bo ryzyko nie jesteście w stanie zdać w dużej aglomeracji to potem wcześniej czy później napotkacie takową trudność w życiu na drodze i życzę aby nie skończyła się tragicznie dla Was i dla Innych uczestników ruchu. pisze ten post z nadzieją że ktoś wyżej postawiony może przeczyta i się zastanowi nad problemem - uważam coraz bardziej narastającym i przytłaczającym Nasze miasto. Ja wypowiedziałam walkę sama i już kilka osób nie zdało przeze Mnie na egzaminie w DG - nie powiem czym jeżdżę żeby nie było ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
CYTAT Ja wypowiedziałam walkę sama i już kilka osób nie zdało przeze Mnie na egzaminie w DG - nie powiem czym jeżdżę żeby nie było I cieszy Cię to? jest to jedyna rzecz w której mozesz sie realizowac i czerpac z niej satysfakcje? Zal mi ciebie... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Każdy kiedyś musi zacząć naukę jazdy więc nie zabraniajmy im tego... Osobiście nie popieram takich zachowań...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
W porownaniu do Czestochowy to wlasnie malo u nas L jezdzi jak dla mnie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam serdecznie chciałabym poruszyć temat samochodów nauki jazdy "L" poruszających się niezmiernie wiele po naszym mieście - czy ktoś może coś z tym zrobić???????????? przede wszystkim nie pozwolić tym z Olkusza czy Częstochowy/Myszkowa zdawać egzaminu u Nas - bez przesady mają Częstochowę i Kraków ale oczywiście kursanci boją się zdawać w dużych miastach bo ryzyko nie jesteście w stanie zdać w dużej aglomeracji to potem wcześniej czy później napotkacie takową trudność w życiu na drodze i życzę aby nie skończyła się tragicznie dla Was i dla Innych uczestników ruchu. pisze ten post z nadzieją że ktoś wyżej postawiony może przeczyta i się zastanowi nad problemem - uważam coraz bardziej narastającym i przytłaczającym Nasze miasto. Ja wypowiedziałam walkę sama i już kilka osób nie zdało przeze Mnie na egzaminie w DG - nie powiem czym jeżdżę żeby nie było ![]() Masz szczęście że jesteś kobietą - ta wypowiedź zasługuje na potępienie...porażka.... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
pisze ten post z nadzieją że ktoś wyżej postawiony może przeczyta i się zastanowi nad problemem - uważam coraz bardziej narastającym i przytłaczającym Nasze miasto. Wiadomo, a to eLki, a to rowerzyści, a to piesi, a to miejsca parkingowe dla niepełnosprawnych, a to ograniczenia prędkości, a to początkujący narciarze na stokach, a to kobiety w ciąży bez kolejki, a to staruszki w tramwaju... Czemu dla misczów świat jest taki niedobry ? ![]() Może należałoby napisać w tej sprawie do Benedykta XVI ? Ten post edytował bzenek pią, 06 lut 2009 - 08:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bargiel@-Co za kompletny brak wyobraźni i w dodatku to podłe
![]() Bzenek@ - myślisz że kobity w ciąży mają u nas jakieś szczególne względy? -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Bzenek@ - myślisz że kobity w ciąży mają u nas jakieś szczególne względy? Hmm... pewnie nie . Bodajże ze dwa lata temu w projekcie "Polityki rodzinnej" Kluzik-Rostkowskiej była o tym mowa, że brak w społeczeństwie sympatii dla ciężarnych i rodzin z małymi dziećmi ![]() Ale sam staram się niewiasty w stanie błogosławionym przepuścić w kolejce czy ustąpić miejsca w tramwaju. W końcu nie jest tych ciąż aż tak wiele. Choć pewnie więcej niż eLek ![]() Ten post edytował bzenek pią, 06 lut 2009 - 08:38 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
nie będę komentować Waszych wypowiedzi bo nie ma czego
![]() napisałam ten post nie po to żebyście mogli się wypowiedzieć durnie - tylko żeby ktoś odpowiedni przeczytał ten post ![]() a propo Częstochowy i ilości "L" to porównajmy miasto Częstochowa a miasto Dąbrowa Górnicza :/ a jeżeli uważacie ze jest u Nas mało "L" to zapraszam sobie pojeźdźić trochę po DG w ciagu całego dnia i zobaczycie:) a jeżeli chodzi o tych nie zdających to z własnej winy bo jeśli taki delikwent wyjeżdża mi na czołówkę albo wymusza pierwszeństwo - to co mam zrobić wjechać w niego czy trąbić? (chyba logiczne ze trąbić) |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
A widziałaś kiedyś taki napis na elce - "nie trąb bo ty tez się kiedyś uczyłeś!" (albo coś w tym typie)
pozdrawiam i życzę wyrozumiałości dla elkowiczów ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
A ktoś z tych, którym eLki zupełnie nie przeszkadzają mieszka w Gołonogu i musi poruszać się ul. 11. Listopada??
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najpierw 'czy nie za dużo banków w DG?', teraz 'czy nie za dużo L?'
za niedługo będzie 'czy nie za dużo drzew w parku?' Nie. Nie za dużo. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Koleżanko Bargiel!
FEEEEE....... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
bargiel wiesz komu przeszkadzają "elki"? Temu, kto sam nie za bardzo potrafi jeździć! Czyli wychodzi na to, że jesteś miernym kierowcom i za niedługo pewnie stracisz prawko. A wtedy pójdziesz na egzamin i nie zdasz przez takiego pajaca jak Ty!
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Ja wypowiedziałam walkę sama i już kilka osób nie zdało przeze Mnie na egzaminie w DG - nie powiem czym jeżdżę żeby nie było ![]() Proponuję wypowiedzieć walkę własnej głupocie. Ty oczywiście nie uczyłaś się na polskich drogach. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no niestety - kiedy zasiadłam na "L" to poruszałam się już wcześniej pojazdami po polskich drogach
![]() obecnie wsiadłam już na autobus ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Czyli łamałaś prawo! I Ty smiesz krytykować ludzi, którzy tak jak Ty tego prawa nie łamali? Żałosna jesteś!
P.S. Jak Ci nie pasuje jazda po DG to wyjedź stąd, razem z tym swoim autobusem, jak Cię słucham to mi się wydaje, że stwarzasz większe zagrożenie niż "L-ki" P.S.2 Proponuję zamknąc temat -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja wypowiedziałam walkę sama i już kilka osób nie zdało przeze Mnie na egzaminie w DG - nie powiem czym jeżdżę żeby nie było ![]() ciekawe ilu kierowców narzeka na Ciebie i najchętniej Ciebie by z drogi wyrzucili!!!!!!!! jesteś żałosna i zakompleksiona, tyle w tym temacie!! Sam uważam, że jest sporo "elek", ale to nie powód, żeby być chamem na drodze, a Ty jesteś!! Co chcesz osiągnąć poza chorym dowartościowaniem się?? Może wklej tu swoje zdjęcie, zdjęcie swojego samochodu, może opowiedz o swojej pracy, życiu, to może wtedy uda się nam podpowiedzieć Ci co powoduje takie kompleksy, które musisz odreagowywać :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Panowie i panie, odbiegacie od tematu.. osobiste wycieczki na forum nie będą tolerowane. Chill out albo posypią się ostrzeżenia.
Wracając do tematu: po mieście pomyka naprawdę dużo elek ale problemu osobiście nie widzę. W końcu każdy kierowca kiedyś musiał nauczyć się jeździć. Co mi się stanie jak stracę 30s bo kobiecinie zgasło auto na światłach. Problemem @bargiel moim zdaniem, nie jest zbyt duży ruch elek na drodze a jakość szkolenia przyszłych kierowców. Tego nie można nazwać nauką jazdy, choć i tak jest lepiej niż x lat temu gdzie uczono co najwyżej jazdy pomiędzy pachołkami. Druga sprawa to problem który dotyka bardzo wielu innych dziedzin - instruktorów. Jak instruktor może wypuścić na miasto osobę która nie zna podstawowych znaków i przepisów ruchu drogowego. Stąd najczęściej się biorą takie o to przypadki o których mówisz: jeleń kursant i drugi jeleń instruktor który nie poznał się na umiejętnościach jelenia pierwszego. Sytuacja z dużą ilością elek ma także plusy dla mieszkańców. Biznes "szkoły jazdy" w mieście jest na prawdę opłacalny i pożądany. Kto miał łeb to na to wpadł.. i teraz zarabia. Zawsze to miejsca pracy dla mieszkańców. Życzę więcej dystansu.. ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 lut 2009 - 22:32 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:27 |