![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: śro, 15 paź 08 Nr użytkownika: 1,893 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
film jest dość nowy, więc nie wiem, czy gdzieś jest do zdobycia; popytaj w kinach studyjnych, moze w Światowidzie go pokażą. W Krakowie, w kinie pod baranami jest zapowiedziana projekcja tego filmu. Dystrybutor (http://www.manana.pl/index.php?PHPSESSID=5e9d4a1913b97b6fcbb8900ac41ed9e8) "wypuści" film na dvd (o ile w ogóle to zrobi) za jakiś czas.......
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
oglądałem ten film, polecam. Jest świetną kontynuacja "Cesarza" Kapuścińskiego; pokazuje Etiopie zanurzona w walkę o władze po śmierci Hajle Sellasje; lewacy kontra lewacy, a głównym wątkiem jest historia kolesia, który ze studiów w Niemczech wraca z głowa pełną idei i chęci leczenia chorób niszczących biedne społeczeństwo tego ubogiego kraju, a wplatany zostaje w walkę polityczną i widzi bezsens tej sytuacji (przemoc, obłuda)... jeden z ciekawszych filmów, jakie ostatnio oglądałem, choć początek wydaje sie mało zachęcający.....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: nie, 29 sie 10 Nr użytkownika: 4,060 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam
polecam stronę z filmami w dobrej jakości i wiele z nich jest za darmochę www.iplex.pl Pewnie wielu o niej słyszało, ale może komuś się przyda. Dużo filmów jest za free, za niektóre trzeba "płacić" punktami z litrowych Coli, z upływem czasu pojawiają się nowe tytuły. Może ktoś coś poleci? ja ostatnio z tej strony obejrzałem: "Nikotyna" - dla mnie bomba, ale trzeba lubić takie kino, świetny film: "Big Nothing" oraz pozytywnie zaskoczył mnie "Ogród Luizy". Wszystkie były za free, gdyż nie pijam coli 1L ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
W której wypożyczalni można dostać "Ostatnie kuszenie Chrystusa"?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |