![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 05 lis 08 Nr użytkownika: 2,360 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ to mój pierwszy post na tym forum chciałbym się przywitać....
...zatem WITAJCIE DOBRZY LUDZIE!!! Wpadł mi do głowy szalony pomysł... MIeszkam przy ulicy 3 Powstania Śl... ostatnie piętro... nade mną oczywiście strych...czyli suszarnio graciarnia ogólno dostępna.... Pomyślałem że być może udało by mi się zagospodarować ten strych na potyrzeby mieszkalne.... w związku z tym mam pytanie... ...czy ktoś z Was przerabiał taki temat? czy ktoś adaptował taki strych na potrzeby mieszkalne... być może wykupował ktoś taki fragment strychu żeby połączyć go z mieszkaniem własnościowym... ....interesuje mnei jak to wygląda z punktu widzenia formalności oraz jak to praktycznie wychodzi w użytkowaniu... Administracja wprawdzie stwierdziła że jest to możliwe jednak nie uzyskałem żadnych konkretów poza zarysem drogi urzędowej....: 1. Podpisy mieszkańców pod zgodą 2. Projekt budowlany takiej adaptacji 3. Decyzja wspólnoty mieszkaniowej odnośnie czynszu itd... 4. Ew. zgoda Tyle się dowiedziałem narazie.... Pozdrawiam P. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Zorientuj się, jak było o przeprowadzane w bloku nr. 2 - tam są częściowo zaadoptowane strychy.
pozdro Muzzy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02 |