![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
a co to nasze forum zawialo teraz az do Dallas??
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
zauwazylem ze po przenosinach brakuje czesci postow i nawet tematow :? czy one stracily sie na dobre??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem nie bylo mnie tu, a koles ktory robil backuba bazy danych mowil ze sa wszystkie posty bo robil go dzien przed awaria !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Najważniejsze że forum znowu działa ...
![]() Ja szczerze mÓwiąc byłem na głodzie ... ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Misiek) Najważniejsze że forum znowu działa ... :D 8) Ja szczerze mÓwiąc byłem na głodzie ... :lol: ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
oki wazne ze wogole jest znowu 8) ale przynajmniej kilka nawet kilkanascie postow zaginelo i co namjmniej 1 temat caly
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cieszmy sie ,Że Forum jest
![]() ![]() ![]() Jaki to byŁ temat co zaginĄŁ , bo nie pamiĘtam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Klocek to juz nie odemnie zalezalo, takie czasy. Koles mowil ze robil backupy przed padem i takie mi dal. Jak wiecie mnie nie bylo takze tego nie moglem dopilnowac wiec nie miejcie pretensji do mnie !!!!! Pozatym na forum narazie nic nie robie dlatego wyglada jak wyglada ,gdyz niedlugo powinnismy sie przeniesc na stary serwer jak Kojot pozalatwia sprawy ze swoim operatorem.
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(klocek) Jaki to byŁ temat co zaginĄŁ , bo nie pamiĘtam ![]() zaginal temat o 35 Miejscu DG w rankingu polityki -wiem bo sam zakladalem. I wydaje mi sie ze jescze co najmaniej jeden |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i jeszcze zaginoŁ temat o "lokalnej" mafii
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
QUOTE(Kwasny) (...) Jak wiecie mnie nie bylo takze tego nie moglem dopilnowac wiec nie miejcie pretensji do mnie !!!!! Nikt do Ciebie nie ma pretensji, wyluzuj ziomek ... ![]() WaŻne Że forum w ogÓle wrÓciŁo, martwi jedynie fakt Że liczba uŻytkownikÓw (aktywnych) ciĄgle spada, ale moŻe po wakacjach to siĘzmieni ... miejmy nadziejĘ... ![]() Ja teŻ przez najbliŻsze 2 miesiĄce bĘdĘtutaj nieobecny ... ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
A mnie się podoba ten nowy serwer
![]() Działa dużo szybciej i szata graficzna ładniejsza. |
|
|
![]()
|
|
forum teraz dziala zdecydownie najlepiej i jest najladniejsze :27:
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze trzeba serva kupic i avatara bys sobie zmienil
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
qrcze nie moge wyslac avatara -mialem tego samego na starym forum i bylo ok a teraz przy dodawaniu wywala cos takiego :
Warning: copy(./images/avatars/8333759844115ff50b480e.gif): failed to open stream: Permission denied in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php on line 227 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/page_header.php on line 474 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/page_header.php on line 476 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/usercp_avatar.php:227) in /home/www/kwasny/public_html/dg/includes/page_header.php on line 477 |
|
|
![]()
|
|
wiem ze jest temat osobny o avatarach ale juz i tak tutaj jest o tym
![]() no wiec chcialem dodac ze X to jest ale pod IE a ja uzywam Opery i go nie widze :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:24 |