![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Po latach impreza sylwestrowa ma wrocic pod PKZ
![]() CYTAT zwiększa się o kwotę 420.000,00 zł dotację podmiotową dla Pałacu Kultury Zagłębia z przeznaczeniem na zakup sprzętu nagłaśniającego (170.000,00 zł) oraz na organizację Koncertu Sylwestrowego przed Pałacem Kultury Zagłębia (250.000,00 zł).
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
hmm, to może być ciekawe
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boney M
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Po latach impreza sylwestrowa ma wrocic pod PKZ ![]() Rewelacja ![]() W końcu jakoś się wyróżnimy na tle tego ślasko-dąbrowskiego zadupia sylwestrowego. ![]() Czy można z tego wnioskować, że lodowiska w tym roku nie będzie już pod PKZ ? Troszkę by kolidowało z tym sylwestrowym koncertem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
ja słyszałem że mają wystąpić Boney M i Video
|
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
noo prosze prosze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 88 Dołączył: czw, 07 sie 08 Nr użytkownika: 1,400 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boney M gra z playbacku. Przynajmniej tak było na Igrach w Gliwicach. Starość nie radość.
Stawiam na Rolanda z Idola. Niespełniony talent. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 01 cze 07 Nr użytkownika: 716 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam
Nie orientuję sie ktoś może czy w Dąbrowie bądź okolicach będzie organizowany bal sylwestrowy ? Chodzi mi o jakiś bal w restauracji z zespolem muzycznym :-) Jeśli ktoś ma jakies namiary to bardzo proszę o odpowiedź :-) pozdrawiam gorąco Krysia |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Jeśli z tym sylwestrem to prawda, to jestem pod ogromnym wrażeniem! Rysiu a możesz źródło swych informacji o Boney M i Video?
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 15 cze 08 Nr użytkownika: 1,338 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odpowiedź dla Pani Krysi. Na 100% jak co roku będzie jakaś imprezę organizowana w ZSO2 w Gołonogu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 14 lis 08 Nr użytkownika: 2,488 Płeć: Kobieta ![]() |
Witaj Krysiu,
wiem,ze na 100% bedzie w restauracji Astra na os Morcinka,kolezanka byla i sobie chwalila.No i w Dorianie na Zagorzu,wiem ,ze to nie Dabrowa,ale to bardzo blisko,polecam serdecznie,tez jest super,mozna juz rezerwowac zaproszenia,pozdrawiam i milej zabawy sylwestrowej zycze;) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
W Gazecie Wyborczej reklamował się dziś sylwester w http://www.clubshuma.pl/
Co jak co ale menu balu sywestrowego wyglada smakowicie ![]() Ten post edytował bzenek pią, 14 lis 2008 - 22:33 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: śro, 05 lis 08 Nr użytkownika: 2,358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Gazecie Wyborczej reklamował się dziś sylwester w http://www.clubshuma.pl/ Co jak co ale menu balu sywestrowego wyglada smakowicie ![]() Ale cena tez jest piekna ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 14 lis 08 Nr użytkownika: 2,488 Płeć: Kobieta ![]() |
No cena niczego sobie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No drogo ale to chyba jedno z nie wielu mniejsc w DG z takim klimatem i standardem.....a to kosztuje. Ja tam wole sylwka spedzic przed TV;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Ja raz byłem w Shumie na sylwestra - naprawdę polecam wszystkim - i jedzenie i atmosfera bardzo dobre...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
Na 100% przez PKZ będzie Boney M oraz zespół Video. Mam znajomych pracowników PKZ-tu, pewne źródło.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
No to fajnie by było ale może uda sie zorganizować jeszcze jakieś gwiazdy
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
no to się dąbrowa szarpnęła hahahaha, video czyli discopolo na popową nutę i boney m, obciachowa popelina słuchana chyba tylko w polsce. Zobaczymi ile ludzi będzie narzekało na piosenki o zagłębiu sosnowiec, jak ja się cieszę że spadli do 3 ligi i na to że dostali po pysku butelką od szampana
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 928 Płeć: Mężczyzna GG: 4560890 ![]() |
Savalas noi co ze spadli , dla prawdziwego kibica to nie ma znaczenia czy grają w 1 czy 5 lidze. WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA !!!!
TYLE W TEMACIE.............. Ten post edytował domeldg wto, 02 gru 2008 - 18:34 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
a ja się cieszę że spadli, bo nie trawie tego klubu i jego kibiców, jestem z dg, nie kibicuje sosnowcowi. To tak jakby ludzi z katowic kibicowali ruchowi chorzów. Pozatym, kibicowanie klubowi który większość swojej kariery kupuje/sprzedaje mecze to jest żenada, a nie wiara która przetrwała.
Żeby nie było że offtop, to gdzie przed pkz-tem mają zamiar pomieścić tych ludzi, bo chyba nie na lodowisku ?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: wto, 08 kwi 08 Nr użytkownika: 1,207 Płeć: Kobieta GG: 1413703 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja się cieszę że spadli, bo nie trawie tego klubu i jego kibiców, jestem z dg, nie kibicuje sosnowcowi. To tak jakby ludzi z katowic kibicowali ruchowi chorzów. Pozatym, kibicowanie klubowi który większość swojej kariery kupuje/sprzedaje mecze to jest żenada, a nie wiara która przetrwała. Żeby nie było że offtop, to gdzie przed pkz-tem mają zamiar pomieścić tych ludzi, bo chyba nie na lodowisku ?? Żenadą to jest ten post. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 928 Płeć: Mężczyzna GG: 4560890 ![]() |
Heh Telly Savalas
ty chyba sam nie wiesz co piszesz. Myslisz ze w Katowicach nie kibicują Ruchowi ch. to widac jakie masz pojęcie hahah Wez może sie nie wypowiadaj na tematy o których masz "0" pojęcie. To wg ciebie komu mam kibicowac <ew.ludzie z DG> ?? A twoja interpretacja "Wiara która przetrwała" jest załosna , bo przywołujesz ją do klubu a nie do kibiców. Mylisz przyczyne ze skutkiem no comment |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
a ja się cieszę że spadli, bo nie trawie tego klubu i jego kibiców, jestem z dg, nie kibicuje sosnowcowi. To tak jakby ludzi z katowic kibicowali ruchowi chorzów. Pozatym, kibicowanie klubowi który większość swojej kariery kupuje/sprzedaje mecze to jest żenada, a nie wiara która przetrwała. Żeby nie było że offtop, to gdzie przed pkz-tem mają zamiar pomieścić tych ludzi, bo chyba nie na lodowisku ?? w ostatnim 'Przeglądzie Dąbrowskim' pisało ze lodowisko nie będzie czynne od 30 do 3 wiec pewnie rozbiorą lodowisko postawią scenę a po sylwku scena do rozbiórki a lodowisko do rozłozenia ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: wto, 08 kwi 08 Nr użytkownika: 1,207 Płeć: Kobieta GG: 1413703 ![]() |
w ostatnim 'Przeglądzie Dąbrowskim' pisało ze lodowisko nie będzie czynne od 30 do 3 wiec pewnie rozbiorą lodowisko postawią scenę a po sylwku scena do rozbiórki a lodowisko do rozłozenia ![]() No to byłoby naprawdę dziwne gdyby na samego Sylwestra rozbierali lodowisko. Po co mieliby dwa razy robić tą samą robotę ( rozbierać a potem znowu montować lodowisko). Mnie się wydaje że najlepiej by zrobili gdyby impreza sylwestrowa była w Parku Hallera tak jak Dni Dąbrowy. Tam przecież jest wystarczająco dużo miejsca. |
|
|
![]()
|
|
Może slabe oswietlenie w parku
![]() |
|
|
![]()
|
|
Mnie się wydaje że może chcą sprawdzić czy taka impreza ma szansę bytu w takim miejscu żeby np. w 2009 robić tam Dni DG albo jakiś inny piknik country bo w parku Dni nie wypadły b. rewelacyjnie (przynajmniej dla mnie)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Savalas weź sobie daj na wstrzymanie. Znam ludzi z Sosnowca, którzy chętnie jeżdżą na siatkarki z DG. I co? Źle robią? To dobrze że Zagłębiacy trzymają się razem i kibicują klubom ze swojego regionu. To nas odróznia od Śląska, gdzie w samych Katowicach kibicuje się przynajmniej dwóm klubom piłkarskim czy hokeja na lodzie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: śro, 11 lip 07 Nr użytkownika: 755 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT a ja się cieszę że spadli, bo nie trawie tego klubu i jego kibiców, jestem z dg, nie kibicuje sosnowcowi Savalas jak już pałasz kolego taka nienawiścią do Zagłębia, to się chociaż podziel z nami jakiego klubu robactwo się lęgnie w DG CYTAT To tak jakby ludzi z katowic kibicowali ruchowi chorzów Zero pojęcia na temat Katowic, jak się wypowiadasz na jakiś temat to pasowało by coś na jego temat wiedzieć, bo akurat Katowice w dużej części są niebieskie CYTAT Poza tym, kibicowanie klubowi który większość swojej kariery kupuje/sprzedaje mecze to jest żenada, a nie wiara która przetrwała Kluby piłkarskie nie mają kariery tylko historię, karierę może mieć zawodnik, piłkarz, siatkarka. Jeśli powód korupcji wymieniasz za przyczynę nienawiści do Zagłębia to napisz klub któremu sympatyzujesz a ja napisze ci powód dlaczego nie powinieneś mu kibicować,Pozdrawiam:) PS. Zapraszam wszystkich mieszkańców Sosnowca, Będzina, Czeladzi, Wojkowic na sylwestra w DG Ten post edytował Degland sob, 27 gru 2008 - 12:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tylko Polonia bytom! a jak już ktoś chce komuś z regionu to pozostaje zagłebiak unia zabkowice etc:D Sosnowiec tak sie zeszmacił tymi łapowkami ze szkoda gadać, tyle mieli sponsorów etc a takie waly sadzili.. nawet mi ich nie szkoda:P A co do sylwka to jak zykle żenada choc pewnie większość to przełknie bo bedzie po pijaku, gorzej jak ktoś nie pije.. to chyba faktycznie lepiej w domu zostać lub wybić na inne miasto, ew jakiś koncert
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Tak się zastanawiam co ma Polonia Bytom i piłka nożna do dąbrowskiego sylwestra
![]() No i nie mogę nic wymyślić. Wracając do sedna sprawy tj. dąbrowskiego sylwestra to i tak dobrze, że powraca! Ciekawe jak w tym roku miejsce się spisze. Gwiazdy może nie najwyższego formatu, ale potrzeba Wam więcej? "jak zwykle żenada" - a w zeszłym roku co było? "lepiej w domu zostać" - nikt nie zmusza do wybrania się przez PKZ. Podpis @zizi pasuje tutaj i to bardzo: "Nie znoszę ludzi, którzy wiecznie marudzą. Jak im się nie podoba Dąbrowa, to niech się z niej wyprowadzą" -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak się zastanawiam co ma Polonia Bytom i piłka nożna do dąbrowskiego sylwestra ![]() No i nie mogę nic wymyślić. Wracając do sedna sprawy tj. dąbrowskiego sylwestra to i tak dobrze, że powraca! Ciekawe jak w tym roku miejsce się spisze. Gwiazdy może nie najwyższego formatu, ale potrzeba Wam więcej? "jak zwykle żenada" - a w zeszłym roku co było? "lepiej w domu zostać" - nikt nie zmusza do wybrania się przez PKZ. Podpis @zizi pasuje tutaj i to bardzo: "Nie znoszę ludzi, którzy wiecznie marudzą. Jak im się nie podoba Dąbrowa, to niech się z niej wyprowadzą" W zeszłym roku chociaż kasę zaoszczędzili, lepiej by zrobili jakby puszczali coś z plajbeku lub kabaret. BTW: A ja nie znoszę ludzi, którzy nie akceptują opinii innych osób. No i skąd zizi wie, że wiecznie? Nigdy wszystkich się nie zadowoli i zawsze ktoś będzie marudził.. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: nie, 28 gru 08 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 3,086 Płeć: Kobieta ![]() |
A czym można wrócić na swoje osiedle po imprezie sylwestrowej
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
piechotą, taxi, jeśli nie pijesz swoim autem i może jakąś nocną komunikacją o ile w sylwestra takie coś istnieje
![]() Ten post edytował Padziu pon, 29 gru 2008 - 21:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pieszo
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
CYTAT www.dabrowa-gornicza.pl
Sylwestrowe zmiany w ruchu [2008-12-30 14:54:40] W związku z przygotowaniami imprezy sylwestrowej od jutra w naszym mieście nastąpią zmiany w organizacji ruchu. Najwcześniej, bo już od rana, zamknięty będzie główna arena imprezy – plac Wolności. Między godz. 19 a 3 wyłączony z ruchu zostanie odcinek ul. Królowej Jadwigi ( w kierunku Będzina) od ul. Górników Redenu do ronda Centrum. Natomiast dla kierunku Gołonóg od ronda Centrum do ronda Merkury. Ostatnie tramwaje, zarówno w stronę Będzina jak i Gołonoga, przejadą do godz. 19. Od godz. 19 do 3 trasa autobusów jadących w kierunku Będzina przebiegnie od ronda Merkury al. Róż, ul. Legionów Polskich i ul. Kościuszki. Nie działać będą przystanki naprzeciwko Zespołu Szkół Technicznych i w Centrum. Zastąpią je tymczasowe przystanki przed rondem Merkury oraz na ul. Kościuszki, w okolicy DH „Centrum”. Autobusy od Będzina w stronę Gołonoga pojadą ul Kościuszki, Legionów Polskich i al. Róż. Przystanek w Centrum zostanie przeniesiony na ul. Kościuszki, w pobliże ul. Bandrowskiego. Zalecany objazd dla kierowców jadących w kierunku Będzina to zjazd na rondzie Merkury w al. Róż a następnie w ul. Legionów Polskich. Dla jadących od Będzina w stronę Gołonoga proponowany objazd poprowadzi z ul. Sobieskiego w prawo na rondzie Centrum w ul. Kościuszki a dalej ul. Legionów Polskich i al. Róż. Jak podaje KZK GOP w Sylwestra obowiązywać będą rozkłady jazdy ważne w soboty. Po godz. 20:00 rozpoczną się zjazdy do zajezdni. Na liniach autobusowych przyspieszonych od godz. 19:00 obowiązywać będą wszystkie przystanki znajdujące się na trasie przejazdu. Dodatkowe przystanki funkcjonować będą jako "na żądanie". Komunikacja nocna funkcjonować będzie wg specjalnych rozkładów jazdy. info -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tylko Polonia bytom! a jak już ktoś chce komuś z regionu to pozostaje zagłebiak unia zabkowice etc:D Sosnowiec tak sie zeszmacił tymi łapowkami ze szkoda gadać, tyle mieli sponsorów etc a takie waly sadzili.. nawet mi ich nie szkoda:P A co do sylwka to jak zykle żenada choc pewnie większość to przełknie bo bedzie po pijaku, gorzej jak ktoś nie pije.. to chyba faktycznie lepiej w domu zostać lub wybić na inne miasto, ew jakiś koncert Jak Ci nie pasuje to jedź do Bytomia na Sylwka. Płakać za Tobą fanie Polonii nie bedziemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Radkowitz śro, 31 gru 2008 - 17:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Taxi chyba jeżdżą
![]() ![]() Ja się wybieram ale do 24 to chyba nie wysiedzę, skoro Video po Boney M jest ![]() Sam jestem ciekaw frekwencji, w końcu na Środuli też jest pokaz sztucznych ognii. Ten post edytował kwintosz śro, 31 gru 2008 - 17:24 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
-------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Taxi chyba jeżdżą ![]() ![]() Ja się wybieram ale do 24 to chyba nie wysiedzę, skoro Video po Boney M jest ![]() Sam jestem ciekaw frekwencji, w końcu na Środuli też jest pokaz sztucznych ognii. Za Taxi zapłaciłbym pewnie tyle co za wjazd na dicho ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Radkowitz czw, 01 sty 2009 - 04:57 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
dodałem kilka fotek z sylwestra na mojej stronce:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Mógłby ktoś opisać co się działo na imprezie sylwestrowej pod PKZ, jaka była frekwencja itp? ;>
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
było dużo ludzi, to po pierwsze:)
podobało mi się jak śpiewał BONEY M. Aha dużo ochroniarzy było i jak pewnie wiadomo zakaz wnoszenia alkoholu, bardzo dokładnie sprawdzali czy nikt nic nie wnosi. ogólnie wrażenie pozytywne:) |
|
|
![]()
|
|
Impreza ogólnie na duży +
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 385 Dołączył: sob, 15 mar 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Mydlice Nr użytkownika: 1,162 Płeć: Mężczyzna GG: 5107261 ![]() |
a nagrywał ktoś pokaz fajerwerków??
|
|
|
![]()
|
|
masz na yotube http://www.youtube.com/watch?v=dMXos6dGgcg 1.24 jestem z racą LANS
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Impreza Sylwestrowa na duży + zgadzam się @ domeldg. Boney M ściągnęło tłumy a Video pociągnęło rozgrzewkę do kulminacji 2008 roku i powitanie Nowego Roku. Ognie sztuczne duże brawa ![]() Myślę, że po 7 latach gdzie nie było imprezy Sylwestrowej w DG to było super a tak dla przypomnienia jak to było np. w sylwestra 2004: http://pl.youtube.com/watch?v=nWIpg2Eapv8&...feature=related bez komentarza xMarcinx pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Dobra organizacja, Boney M nie rozczarował, podobało nam się. Wielki minus dla p. Podrazy za rękę w kieszeni podczas otwierania imprezy. Rękawiczki już wymyślono panie prezydencie. Fajerwerki oglądaliśmy w tym roku z Borowej Górki. Nad DG było imponująco.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
CYTAT Sylwester przed pałacem Kilka tysięcy mieszkańców Dąbrowy Górniczej powitało Nowy Rok przed Pałacem Kultury Zagłębia. Po wspólnej zabawie z Zespołem Boney M i Zespołem Video, z dachu „superjednostki” znak do odliczenia ostatnich 10 sekund Starego Roku i odpalenia petard dał prezydent miasta, Zbigniew Podraza. Nowy Rok przywitany został życzeniami i pokazem sztucznych ogni, jakiego w Dąbrowie w tym stuleciu jeszcze nie było. Nad głowami uczestników rozbłyskiwał deszcz gwiazdek, peonii, komet, chryzantem, rozsypywały się brokatowe płatki i złoty deszcz. Do godziny pierwszej zabawę przy muzyce mechanicznej poprowadził DJ. Nad bezpieczeństwem „sylwestrowiczów” czuwali policjanci, strażnicy miejscy i służby ochroniarskie. Mimo tego trzem osobom udzielono pomocy medycznej. Organizatorzy, za naszym pośrednictwem, dziękują wszystkim służbom, dzięki którym zabawa była bezpieczna, a miejsce imprezy przygotowane i posprzątane. Foto: Dariusz Nowak www.dabrowa.pl źródło: www.dabrowa-gornicza.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: pon, 17 mar 08 Nr użytkownika: 1,170 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może zapodacie Filmiki które sami nagrywaliście
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajny pomysł i rzecz był z tymi sms-ami wyświetlanymi na LCD na PKZ
![]() Ja tam byłem tylko kilkanaście minut na "Video" (co to w ogóle za grupa?) i się nudziłem (nic dziwnego, skoro było zimno, byłem sam, trzeźwy i jeszcze nie te klimaty dla mnie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajny pomysł i rzecz był z tymi sms-ami wyświetlanymi na LCD na PKZ ![]() Ja tam byłem tylko kilkanaście minut na "Video" (co to w ogóle za grupa?) i się nudziłem (nic dziwnego, skoro było zimno, byłem sam, trzeźwy i jeszcze nie te klimaty dla mnie ![]() ![]() No Video to stary Virgin tylko noo bez Dody a z nowym męskim wokalem..... |
|
|
![]()
|
|
Witam!
Filmy ze strony Dariusza Nowaka http://pl.youtube.com/watch?v=q7UNDq4VBc0 http://pl.youtube.com/watch?v=YVIHN7mkv4o http://pl.youtube.com/watch?v=Ub_dJMb0OB8 pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:02 |