![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: sob, 26 lip 08 Nr użytkownika: 1,381 Płeć: Mężczyzna ![]() |
takie male pytanko gdzie w Dg mozna wybrac sie w weekend na karaoke ?? z gory dzieki
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z tego co ja uczęszczam do Pubów i natrafiam na karaoke - to wiem, że swego czasu było w piątki w Chacie oraz wiem, ze jest w Pulsie
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Country było także w piątki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: sob, 26 lip 08 Nr użytkownika: 1,381 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no w pulsie tak ale z tego co wiem na okres wakacji nie ma
![]() a country to wielka porazka wiec nie ma sensu tam sie wybierac ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
wczoraj przejeżdżając obok Bachusa na gołonogu widziałem ze sie świetnie bawili przy zabawie karaoke:))
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w RIO sa w soboty
|
|
|
![]()
|
|
a mozna wiedziec gdzie mniej wiecej jest RIO ???
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Nie jestem pewny czy adres to Kopernika czy Konopnickiej. Ale bar znajduje się na samym końcu ulicy Kopernika, w niedalekiej odległości (60-70m) od przejazdu kolejowego.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 08 lip 08 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 1,367 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
Dla zainteresowanych:
dziś, tj. 3.10., karaoke w 'Dołku'- pubie w okolicach dworca PKP- Gołonóg jutro (4.10)- w Pubie Manhattan, jak łatwo się domyśleć na osiedlu Manhattan ![]() Ostatnio usłyszałam informację/plotkę o tym jakoby w Nemo działał pub i tam podobno miałoby być organizowane karaoke. Osobiście się zdziwiłam gdyż myślałam że w Nemo nie działa żaden pub/bar... Informację trzeba sprawdzić ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: zza światów Nr użytkownika: 266 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w Pubie Nemo owszem jest karaoke
![]() w piątki od ok 20:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |