![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Filmik do mnie nie trafia, a szczególnie ta muzyka która jest tak już oklepana na youtube że praktycznie chce się wymiotować gdy ją po raz tysięczny człowiek słyszy. BTW. Kampania reklamowa wśród której było hasło "Śląsk Będzin Dobrze" nie była reklamą Śląska jako terytorium, ale naszego wspólnego województwa! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Filmik jest super - zdjęcia są z każdego zakątku Zagłębia (większość przesłana przez samych mieszkańców),
ładnie wkomponowanych jest kilka elementów edukacyjnych, muzyka podniosła godna regionu, który prezentuje. Gratulacje dla autora i podziękowania, że mu się chciało ![]() -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bartek zrób lepszy, mi się bardzo podoba
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Mnie też się ogólnie podoba choć parę elementów mnie lekko denerwuje ;d. Otóż literówki i gdzie nie gdzie grafika jak z lat 90 ;d. Tekst czasami nieczytelny (jak na barwach Zagłębia) albo za szybko idzie jak przy niektórych zdjęciach ;p. Ale pomysł jest bardzo dobry i filmik mi się podoba
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bartek zrób lepszy, mi się bardzo podoba Po co? Skoro ktoś wystawia film to powinien liczyć się z lepszymi lub gorszymi opiniami. Zresztą powklejać zdjęcia do tego tekst i oklepany podkład muzyczny potrafią dzieciaki z podstawówki. Jak już coś robić to profesjonalnie, a nie po najmniejszej linii oporu.BTW. Oczywiście autor filmiku miał zgodę na publikację zdjęć od ich autorów? BTW. 2. Sama idea bardzo mi się podoba i pochwalam chęć zrobienia tego typu filmu ![]() Ten post edytował Bartek nie, 25 maj 2008 - 11:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Według mnie brakuje Pustynii Błędowskiej! Jakby nie patrzeć to unikat w skali europejskiej, więc powinniśmy się szczycić, że "to" mamy. Ale ogólnie ok. Miejscami faktycznie trochę za szybko tekst leci.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Bartek bez przesady... Zrobiła to osoba niezwiązana z żadną organizacją. Zrobił to gościu sam z siebie i bardzo dobrze. Nie każdy ma takie zdolności i możliwości na profesjonalne tworzenie ;p. To takie nieoficjalne video ;p. Fakt pustyni błędowskiej brakuje
![]() A co do pozwolenia na publikacje to autor ją miał ;p -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Takie małe sprostowanie: Dąbrowa Górnicza jest 9 co do wielkości miastem w Polsce (powierzchniowo).
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajny filmik, oby więcej takich produkcji !
Jak dla mnie (znacie mój pogląd) brakuje tu jednak powiatu myszkowskiego i zabranej gminy Ożarowice. Te obszary wchodziły w skład księstwa siewierskiego i niewątpliwie powinny być zaliczone do Zagłębia. Jest to nawet mniej kontrowersyjne niż powiat olkuski, czy tym bardziej Jaworzno. |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Darco ma rację.
W zasadzie można powiedzieć, że przynajmniej w przybliżeniu teren księstwa funkcjonuje obecnie jako Zagłębie Dąbrowskie... Wikipedia.pl Ten post edytował syzio nie, 25 maj 2008 - 21:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 02 cze 08 Skąd: SOSNOWIEC Nr użytkownika: 1,316 Płeć: Mężczyzna GG: 7285084 ![]() |
Na początku chciałem podziękować wszystkim za wszystkie komentarze do EduFilmu o Z.D.W kwesti wyjaśnienia: To nie jest finalna wersja filmu, i finalnej [raczej] nie będzie, gdyż [jak pisałem już na Profilu Z.D. w portalu nasa-klasa.pl] po zkonwertowaniu tej wersji testowej "wysypał" mi się program którego używałem. Oczywiście wszystko to co poprawione i ulepszone jest zaSAVEjwowane ale ni jak da się to otworzyć, może po reinstalacji Wieszdołsa.
Pzdr. Marcin (...)BTW. Oczywiście autor filmiku miał zgodę na publikację zdjęć od ich autorów?(...) Wszystkie zdjęcia zostały opublikowane za zgodą ich właścicieli gdyż sami je przysyłali i na końcu są podpisani - więc pod tym względem filmik jest jak najbardziej profesionalny. Co do podkładu poruszanego przez Ciebie pare postów wyżej. To jest "Requiem dla snu" a nie jak sam określiłeś oklepany w śląskich produkcjach "Bułek-Bez lata" (to w jego utworze jest użyty Requiem) więc jak mamy być jak określiłeś profesjonalni to do końca. Na koniec: Jak mówisz że to proste jak dla dzieciaka z podstawówki to dlaczego niczego innego o Zagłębiu Dąbrowskim nie bylo wcześniej, pod hasłem Zagębie Dąbrowskie były tylko "wygłupy" kibiców Zagłębia Sosnowiec. Ten post edytował goloos pon, 02 cze 2008 - 20:55 -------------------- ..:: made by goluś ::..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:00 |