![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: wto, 08 kwi 08 Nr użytkownika: 1,207 Płeć: Kobieta GG: 1413703 ![]() |
Witam. Może wiecie gdzie w Dąbrowie lub okolicznych miejscowościach znajdują się sklepy z odzieżą ciążową? Ja narazie znam tylko jeden w Hetmanie na ul. Sobieskiego, a poza tym ciężko mi znaleźć.
Proszę o pomoc:) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Znam jeden, kiedyś mi się rzucił w oczy..
![]() Sosnowiec, Targowa 5 str. int: http://mamusia.com.pl/ oraz SOSNOWIEC "EXCLUSIVE BABY" Centrum Handlowe PLEJADA ul. Staszica 8B sklep współpracujący z http://www.9fashion.pl oraz za zumi: Monpis Staropogońska 70/44; 41-200 Sosnowiec Bielizna MKM Modrzejowska 74; 42-500 Będzin -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pią, 31 sie 07 Skąd: gołonóg Nr użytkownika: 794 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze jeden sklep z odzieżą ciążową powinien być z boku pawilonu Centrum tam od strony budek.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sosnowiec: Plejada - H&M - tam na 200% coś znajdziesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ogólnie w sklepach H&M jest dział: "Odzież ciążowa".
Najbliższe sklepy: - Plejada Sosnowiec - M1 Czeladź - 3Stawy Katowice - H&M Shop w Katowicach. Więcej lokalizacji i szczegółowe adresy można znaleźć na http://www.hm.com/pl/ Na stronie znajduje się także lista działów, które znajdują się w danym sklepie. Ten post edytował syzio śro, 30 kwi 2008 - 17:48 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 14 sty 09 Nr użytkownika: 3,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Polecam sklep "MKM Pasmanteria i Tekstylia". Mieści się w Będzinie na ulicy Pilsudskiego WDT (Hale-vis a vis nr.21) czynne od 9:30 - 18:00 sobota 9:30-13:30 tel. (0-32)762-23-01. Mają tam odzież ciążowa (między innymi Torelle), pasmanterię, firany zasłony i inne warto zobaczyć.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 24 wrz 09 Nr użytkownika: 3,474 Płeć: Kobieta ![]() |
Jest nowy butik na pasażu w Centrum Handlowym M1 Czeladź, najlep0iej wejść od strony Praktikera. Otwarty od września 2009.Fajna oferta, duży wybór spodni, ciążowych bluzek, leginsy, rajstopy. Polecam!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 25 kwi 10 Nr użytkownika: 3,840 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajny sklep jest w Zawierciu. Mają dużo firmowej odzieży tańsza niż w marketach - porównywałam z Realem w Czeladzi oraz odzież mniej znanych firm ale w bardzo dobrych cenach. I towaru też mają bardzo duży wybór. Wszystko polskie. Mają stronkę www.brzuszek.zawiercie24.pl.
Sklep się nazywa Modny brzuszek i maluszek - Sikorskiego 7 I Piętro - niedaleko dworca PKP. Mają dodatkowo przeróbki krawieckie np. skracanie spodni - u mnie zawsze obowiązkowe. Polecam każdej mamie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pon, 28 gru 09 Nr użytkownika: 3,629 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest jeszcze stoisko na giełdzie w Mysłowicach (Niedziela) chyba w 3 rzędzie stoisk zadaszonych, licząc od hali.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:47 |