![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 14 kwi 08 Nr użytkownika: 1,216 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Chciałem sie dowiedzieć czy sa jakieś busy lub autobusy pks z dabrowy do olkusza które jada przez strzemieszyce i z powrotem ta trasą ?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
przejezdzaja przez teren Strzemieszyc, ale trasa dk94 i nigdzie sie nie zatrzymuja :/
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
przejezdzaja przez teren Strzemieszyc, ale trasa dk94 i nigdzie sie nie zatrzymuja :/ Eeh! To przecież przez DK94 przez Strzemieszyce jeżdżą i międzynarodowe autobusy i wycieczki i wiele PKSów i czego byś tylko nie chciał - wiadomo, że mam na myśli "centrum" Strzemieszyc i obsługiwane tam przystanki! ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 14 kwi 08 Nr użytkownika: 1,216 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dieki za nie zbyt optymistyczna odpowieć
![]() co do autobusów pks to nie stety nie stety zaden o którym mi wiadomo nie jest mnie w stania zwieś do strzemieszyc (sulno) na 6 rano ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02 |