![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trzeba zacząc wprowadzać nowe pieśni bo repertuar mamy ubogi !!!!
Rozpoczynamy na meczu z Winiarami Kalisz !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6hiUYJBWjFM Pod ta melodie , na końcu jedziemy HEJ MKS !!! Niech każdy przestudiuje dobrze tą melodie , żeby siary nie było że nikt nei zna ! Rozsyłać linka do znajomch którzy chodzą na mecze , uczyć się melodii bo tekst jest tak banalny że szok , a ta piosenka może stać sie naszym hitem bo jest zabawowa ! Teraz dziewczyny nie będą nas rozpieszczać pewnie zwyciestwami to zamiast lipić się w parkiet można się wybawic na koniec tego dobrego sezonu !! DZO DZIEŁA BRACIA I SIOSTRY ! |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Mysle, ze do tej melodii lepiej pasuje Hej Dabrowa niz Hej MKS.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze to np ?:
http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJp0k Jazda Dabrowa Grac na calego Dzis wygrywamy ..... pokonamy Klubie kochany Dzis wygrasz dla nas Dasz z sibie wszystko Heja He heja he Heje he heje he Rytm i podstawione slowa od poczatku piesni .Moze slowa pozmieniac ale piesn fajna |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
Mysle, ze do tej melodii lepiej pasuje Hej Dabrowa niz Hej MKS. Hej dąbrowa bedzie lepiej brzmiec ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Takie to jakieś żadne. Na siatkówce powinien być żywy, szybki doping.
lepsze moim zdaniem Ten post edytował ario śro, 09 kwi 2008 - 16:50 |
|
|
![]() ![]()
|
|
KK #11 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 12 mar 08 Skąd: manhattan Nr użytkownika: 1,153 Płeć: Mężczyzna GG: 2890541 Skype: rolnik931 ![]() |
Proponuje piosenke wymyśloną przez pana który zaśpiewał ją kiedy wracaliśmy z Mielca :
"Nasze siatkareczki kochana drużyna, czy wygrywa czy przegrywa nasza jest jedyna' obrona Krysieńki a Marzenki strzał już jest 2 do 0 na trybunach szał" Lub inna pod melodię "jesteśmy z wami" (Sieczka) serwuje ooo (Kalisz) pasuje ! Walczyć dziewczyny ooo Chwała drużyny ! Dąbrowa walczy ooo A sił wystarczy ! Wiara i męstwo ooo Nasze zwycięstwo ! ( Mama wymyśliła na poczekaniu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
no na bank, w 25 osob jak dzisiaj to my sobie mozemy ...
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Możemy, nie możemy - każda propozycja jest mile widziana. Skoro mamy rozwijać swój repertuar, to im większy mamy wybór tym lepiej. Wiadomo, że z wszystkim na raz nie damy rady, ale z czasem opanujemy naprawdę dobry i ciekawy dopping
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowa piosenka wychodziła w miare dobrze jak na tyle osób , zostawiamy ją bo jest OK. Przestańce wpisywac tutaj swoje smieszne melodyjki jak to było w temacie kiedyś już tam bo zostanie on zablokowany !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: wto, 01 kwi 08 Nr użytkownika: 1,195 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowa piosenka wychodziła w miare dobrze jak na tyle osób , zostawiamy ją bo jest OK. Przestańce wpisywac tutaj swoje smieszne melodyjki jak to było w temacie kiedyś już tam bo zostanie on zablokowany ! Witam. Jestem troche starszym kibicem ale tez z calego serca kibicuje MKS DG Musicie wymislic takie okrzyki i piosenki zeby podchwycila je cala sala musi to byc melodyjne i szybko wpadajace w ucho zeby reakcja publicznosci byla natychmiastowa. Nie wiem czemu nie dogadacie sie z Pania Tykier ktora puszcza muzyke i trenuje nasze male tancerki ![]() Czasami Wy cos krzyczycie a z glosnikow leci calkowicie cos innego i robi sie wielkie zamieszanie. pozdrawaim serdecznie kibic- z naszej klasy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Musicie to musicie tamto , MY NIC NIE MUSIMY !! a po drugie sale to mają w Muszynie a my mamy HALE ! bardziej prostych piosenek jakie my śpiewamy nie da sie juz wymyslec , a reszta hali jakby chciała to by śpiewała wszystko .
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Goły - prowadzisz doping to Ty decydujesz co śpiewamy a jak ktoś ma jakieś nowe propozycje to trzeba to docenić a nie straszyć zablokowaniem. Moim zdaniem najlepszy doping był w Mielcu nie licząc meczu u nas z Bielskiem,ale wtedy sporo osób nam pomogło.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: wto, 01 kwi 08 Nr użytkownika: 1,195 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze i nic nie musicie. Reszta hali ( nie sali) tez chciala by wspolnie z wami dopingowac zespol ale nie stety czasami slychac tylko nie wyrazne okrzyki przypominajace wojskowe przyspiewki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
tak, napewno chciala by, jak niektorym ciezko klaskac i krzyknac ostatni, czesto nas takze slychac dobrze i jakos nam inni nie pomagaja :| wogole to ludzie KK znikaja z kazdym meczem, ale to osobny temat.
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
tak, napewno chciala by, jak niektorym ciezko klaskac i krzyknac ostatni, czesto nas takze slychac dobrze i jakos nam inni nie pomagaja :| wogole to ludzie KK znikaja z kazdym meczem, ale to osobny temat. Klaskaja i mlodzi i starzy ![]() Nie chce sie tu wymodrzac na forum ale wiem ze jest duzo prawdziwych kibicow MKS-u zalozylem na naszej klasie profil kibice mks dabrowa gornicza i powiem Ci ze przyjmuje dziennie jakies 20 zaproszen od ludzi z Dabrowy wiec siatkowka cieszy sie zainteresowaniem. mozemy zaapelowac do nich o jakies wsparcie np. nie potrzebne instrumenty takie jak trabki bebny czy kolatki. Moze to nie jest zly pomysl ??? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tutaj przyznam rację Gołemu!!!!!!!!!!!!!
Na ostatnim meczu moja matula zapytała się czy może usiąść z nami, powiedziałem OK. Po meczu stwierdziła, że na naszym sektorze to chociaż sobie poklaskała i pośpiewała, bo jak siedzi na innym miejscu to w koło same pryki. Siedzą i patrzą zero doppingu. Poza tym przypomnę sprawę "fali" na hali. Nie będę tego komentował - KK i nieliczni kibice wiedzą o co biega. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Moze i tak ja tam nie zwracam uwagi na starych prykow tylko skupiam sie na grze co nie znaczy ze nie dopinguje. A co z tymi instrumetami ?
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
I tutaj przyznam rację Gołemu!!!!!!!!!!!!! Na ostatnim meczu moja matula zapytała się czy może usiąść z nami, powiedziałem OK. Po meczu stwierdziła, że na naszym sektorze to chociaż sobie poklaskała i pośpiewała, bo jak siedzi na innym miejscu to w koło same pryki. Siedzą i patrzą zero doppingu. Poza tym przypomnę sprawę "fali" na hali. Nie będę tego komentował - KK i nieliczni kibice wiedzą o co biega. POZ. Szczepan - sprawa fali już była poruszana i ni chce do niej wracać. Miał nam pomóc nasz kochany spiker p. Marian i tak mu schodzi... A co do reszty kibiców to mogli by chociaż klaskać ja już nie mówię o o jakimś śpiewie bo to dla nich kosmos ale klaskać to by mogli (każdy to chyba potrafi) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Więc wstań, do góry głowę wznieś,
śpiewaj naszą pieśń, śpiewaj naszą pieśń, hej MKS, MKS, MKS, MKS! Lololololololo... Dla mnie mistrzostwo świata http://pl.youtube.com/watch?v=3dsZxlREFYM Ten post edytował ario sob, 13 wrz 2008 - 19:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I znowu?
Plagiat, przeróbka, a własnych pomysłów nie macie?? -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Nie mówiłem, że mamy ją śpiewać...
Po prostu wkleiłem bo mnie się ona podoba. I fajnie by u Nas wyszła. A tak w ogóle to trudno jest coś samemu wymyślić. Dużo rzeczy jest już oklepanych ![]() |
|
|
![]()
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=ogGm6NPEym8
Naszym klubem MKS , cała Polska o tym wie , że siatkarska armia ta , to MKS Dąbrowaaa ! Ćwiczone w środe, dobrze wychodzi , tylko więcej życia wkładamy w tą pieśn i jest git |
|
|
![]()
|
|
No i My powinniśmy się bawić przy tym "lalala" tak jak oni.
A nie lalallala.. lalla.... blabalbla. Nie mówię o zdejmowaniu koszulek ![]() Ale np. o podskakiwaniu i machaniu szalikiem, albo samym podskakiwaniu i klaskaniu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Przyśpiewka Jesteśmy zawsze tam... na końcu nam się nie rymuje.
A na wyjazdy coś powinno być http://www.youtube.com/watch?v=tkRETPXNPlI Z Dąbrową przemierzamy cały kraj, Przez dwa sezony, kilkanaście miast, (ściema, ale nic innego mi się nie rymuje) Jesteśmy zawsze tam! Potęga Nasza trwa! MKS tu nigdy nie będzie sam! kradzież, kradzież, kradzież ![]() ale cóż zrobić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
Myśle ze dobrym pomysłem będzie urozmaicenie naszych dopingow nowymi piosenkami daje kilka od siebie moze kk cos wybierze i uzna ze jest ok!!!
[to będzie dobry kawalek na zimę] Dwa kolory mienią się, Błękit nieba , sniegu biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ukochana ma drużyna MKS!!!! [albo jakos uniwersalniej xD] Dwa kolory mienią sie, Błękit nieba , no i biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ukochana ma drużyna! MKS!!!! ........................................ [kultowa piosenka] śpieeeeeeeewajmy!! hej sialalala (klask klask) MKS 3 punkty ma... (klask klask) W Dąbrowie wspaniała gra (klask klask) Śpiewajmy hej sialala ............................................ MKS - nasza drużyna! MKS - miłość jedyna! MKS - jest w naszych sercach! MKS - chcemy zwycięstwa! .......................................... -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dwa kolory mienią się,
Błękit nieba , sniegu biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ma drużyna ktora zwie się MKS!!!! Moze tak lepiej?? |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
no mogło by być moze i tak lepiej...
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
Trzeba zacząc wprowadzać nowe pieśni bo repertuar mamy ubogi !!!! Rozpoczynamy na meczu z Winiarami Kalisz !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6hiUYJBWjFM Pod ta melodie , na końcu jedziemy HEJ MKS !!! Niech każdy przestudiuje dobrze tą melodie , żeby siary nie było że nikt nei zna ! Rozsyłać linka do znajomch którzy chodzą na mecze , uczyć się melodii bo tekst jest tak banalny że szok , a ta piosenka może stać sie naszym hitem bo jest zabawowa ! Teraz dziewczyny nie będą nas rozpieszczać pewnie zwyciestwami to zamiast lipić się w parkiet można się wybawic na koniec tego dobrego sezonu !! DZO DZIEŁA BRACIA I SIOSTRY ! Dawno tego nie było... ![]() Kurde, marzy mi się, żeby zaśpiewać jedną dobrą pieśń z dobrych 10 minut, ale pierd***ąć tak, żeby cała hala się zatrzęsła ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dwa kolory mienią się, Błękit nieba , sniegu biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ma drużyna ktora zwie się MKS!!!! Moze tak lepiej?? podoba mi sie, zdecydowanie na + -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
ario nie widze problemu żeby ciagnac jedna piosenke przez 5-10 minut ! możliwe że po zebraniu w środe znowu bedzie trening dopingu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
5-10 min.?
Znaczy się tak jak na festiwalu. Opole, albo Sopot chcecie zrobic, tak? ![]() ![]() ![]() pozdr... Ten post edytował endriu pon, 08 gru 2008 - 22:36 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Nie ,tak jak prawdziwi kibice a nie siatkofani raz dwa trzy , sa momenty gdzie jak sie piosenka przyjmie jest jechana 40 minut ;] tylko trzeba umiec sie przy niej bawic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Ech, Goły na żartch się nie znasz
![]() Albo udajesz... Myślę, że raz, dwa , trzy mozna spokojnie jechać prze pięć setów. Żeby nie było OT, to kawałek warty przećwiczenia w środę:) pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Jak powszechnie wiadomo, ludzie już od dawnych czasów najlepiej bawili się przy swojej muzyce etnicznej, tudzież zwanej folklorem, więc dlaczegóż by nie sięgnąć do początków obecnego tysiąclecia i nie zapodać naszym siatkarkom pieśń o miłości, wszystkim dobrze znaną ...
A wszystko to, bo Ciebie kocham I nie wiem jak bez Ciebie mógłbym żyć Choć pokażę Ci czym moja miłość jest Dla Ciebie zabiję się ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem, czy po takim "performance" nie dostalibyśmy zakazu wchodzenia na halę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Tak jak kiedyś, kierownik hali pewnie by powiedział że psujemy frekwencję
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wczoraj poprosiliśmy Asię Szczurek by zaśpiewała jakiś kibiców kawałek.
Bez namysłu zapodała: raz dwa raz dwa trzy Dąbrowaianie to my. Muzyka lekka, łatwa i przyjemna. ![]() Aby przyłączyć "halę do KK" musi być krótki, łatwy tekst i po sprawie. Człowiek zwany Gołym z człowiekiem sikkorem podjęli pewne kroki w w/w sprawie. O ich skuteczności przekonamy się juz w najbliższy piątek. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
A wszystko to, bo Ciebie kocham I nie wiem jak bez Ciebie mógłbym żyć Choć pokażę Ci czym moja miłość jest Dla Ciebie zabiję się hahaha moglo by smiesznie wyjsc no alle xD zawsze warto sprubowac... moze to pociagnie naszych emerytow i recistow do wspolnego dopingu xD (trzeba trafic w ich klimat xD hahahah ) A wszystko to, bo Ciebie kocham I nie wiem jak bez Ciebie mógłbym żyć Choć pokażę Ci czym moja miłość jest Dla MKS'u zabiję się -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
panowie dajcie spokój...
![]() -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
na jeden raz mozna by bylo sprobowac rotfl
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Kochani dupa zbita, rozmawiałem przed chwilą z Michałem. Aby zaśpiewać to po wyżej, trzeba mu przelać 6 tauzenów Euro. To taryfa za meczyk TV, bez TV o połowę taniej jest.
Tematu nie ma. Wymyślcie cosi od siebie będzie taniej:) pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
na jeden raz mozna by bylo sprobowac rotfl ![]() Lepiej sobie sie robić obciachu przed kamerami i przed cała Polską ![]() To już bym wolał zaśpiewać to co ktoś kiedyś zapodał na forum "Kanikuły" Heej MKS... ![]() Pzdr... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Hehe, Panowie to był tylko taki wyraz mojego poczucia humoru
![]() ![]() Do tego co napisał Endriu dodam tylko, że podobno Michał poza kasą chciał jeszcze wejściówkę na mecz z Gwardią, więc zdecydowanie odpada ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
a tak odnosnie przylaczania sie hali do dopingu.... moze kiedys uslyszymy jak przyslowiowa druga strona odpowiada... na dzien dzisiejszy to dla "kibicow" klaskanie jest maksymalnym wkladem jaki sa w stanie dac w oprawe meczu:(
smutne ale prawdziwe... nawiazaujac do wyjazdu do BB mimo ze z cala pewnoscia oprawa zostala przygotowana przez kibicow druzyny przyjezdnej fajnie byloby uslyszec gdyby tak jak tam i u nas cala hala odpowiadala np na pytanie kto wygra mecz itd itp..... -------------------- MKS ON TOUR
LAST: 2350 [km] TOTAL: 6878 [km] NEXT: 1000 [km] |
|
|
![]()
|
|
spokojnie, ludzie wszystkiego sie naucza, porownaj ile maja siatkowke w BB na najwyzszym poziomie, u nas juz sa postepy
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
postepy. haha 2 osoby z przeciwnej strony i z 5 nad nami odpowiadalo.... z karteczkami z instrukcja dopingu dobry pomysl, tylko jak sie na tych ludzi patrzylo to zastanawialem sie czy nie powinnismy napisac karteczek z instrukcja obslugi karteczek z dopingiem.....<hahaha>
-------------------- MKS ON TOUR
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Postęp i tak jest, nauczyli się mówić Dąbrowa!
![]() Jestem dumny z naszych pikników : DD -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hi Tek nie gadaj głupot dosyć duża grupa ludzi odpowiadala nam, na poczatku bylo ciezko, pozniej juz coraz coraz lepiej. Ludzie sie wkoncu naucza, damy rade. A dzisiejsza oprawa... Cud, miód i orzeszki. Wszystko razem z dopingiem komponowało się w cudowną atmosfere !!! Gosia Śliwa
![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
postepy. haha 2 osoby z przeciwnej strony i z 5 nad nami odpowiadalo.... z karteczkami z instrukcja dopingu dobry pomysl, tylko jak sie na tych ludzi patrzylo to zastanawialem sie czy nie powinnismy napisac karteczek z instrukcja obslugi karteczek z dopingiem.....<hahaha> szkoda, ze w tv bylo slychac jak odpowiedzieli, dobry maja glos w siedmiu Oo publika jest coraz lepsza ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Bez jaj panowie, jak na pierwszy raz było gites.
RAZ - Dąbrowskiej publiczności należą się podziękowania za wsparcie finansowe bo bez nich nie było by takiej oprawy. To dzięki nim hala wyglądała kolorowo. Szacunek!!! DWA - Mycki z głów dla malarzy, grafików, z KK za przygotowanie transparentu, sreberek flag itd... Oraz dla całego KK za zdzieranie gardeł. Komentator Polsatu był zagłuszany... To jest fakt. Sam to stwierdził przed kamerą. TRZY - Szacun dla kierownika hali, za pomoc w montażu...i zrozumienie. Pragnę tłusto napisać, że dzieki RAZ,DWA i TRZY tylko i wyłącznie tym ludziom hala "Centrum" dzisiaj tak wyglądała i brzmiała pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
To jest doping
http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E To właśnie tooooo, to dla Niegoooo, to dla klubu dąbroowskieeegooo, Jesteśmy tu, śpiewamy to, że pokonamy każdegooooooo, Nasz MKS, kochamy Go, niebieska armia śpiewa właśnie dla niego, To właśnie my, dąbrowski młyn, na zawsze wierni będziemy tu śpiewać z nim, Nasz MKS, Nasz MKS, kochamy Go, kochamy Go, niebieska armia śpiewa właśnie dla niego, dla niego to właśnie my to właśnie my dąbrowski młyn dąbrowski młyn na zawsze wierni będziemy tu śpiewać z nim śpiewać z nim x2 Nasz MKS, kochamy Go…. Też zajebista pioseneczka ![]() 0:31 http://www.youtube.com/watch?v=GCwMUcbgGf4 Przeróbka Lecha http://www.youtube.com/watch?v=-h8ta-_wo24 Można by coś z nią pokombinować... Ten post edytował ario pon, 22 gru 2008 - 19:39 |
|
|
![]()
|
|
dobre dobre, troszke dlugie ale dobre. szkoda tylko ze nie doczekamy aby cala hala tak spiewala jak na filmiku nr1:)
-------------------- MKS ON TOUR
|
|
![]()
|
|
To właśnie tooooo, to dla Niegoooo, to dla klubu dąbroowskieeegooo, Jesteśmy tu, śpiewamy to, że pokonamy każdegooooooo, Nasz MKS, kochamy Go, niebieska armia śpiewa właśnie dla niego, To właśnie my, dąbrowski młyn, na zawsze wierni będziemy tu śpiewać z nim, Nasz MKS, Masz MKS, kochamy Go, kochamy Go, niebieska armia śpiewa właśnie dla niego, dla niego to właśnie my to właśnie my dąbrowski młyn dąbrowski młyn na zawsze wierni będziemy tu śpiewać z nim śpiewać z nim x2 Nasz MKS, kochamy Go…. zajefajna piesn!!!!!! ja bylbym za naukaniem sie jej xD mogla by sluzyc jako kibicowski hymn naszej dabrowskiej druzyny!!! pzdr ario naprawde fajne pomyslane xD -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
Podziękowania nie należą się mnie
![]() ![]() 0:41 ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bTkXpdRRgSw Dlatego nie 'tańczymy labada' na rozkładanym sektorze! ![]() |
|
|
![]()
|
|
trzeba tylko przekonac mlyn na ten kawalek!!! ja daje wielkie zaa juz sobie ja spiewam caly czas xD klimatyczna jest!!!
Bardzo fajna piosenka zaglebia: http://pl.youtube.com/watch?v=41e9dB_Yzu0 -MKSie kochany MKSie kochany -My zycie swe oddamy my zycie swe oddamy -by bronic twych barw by bronic twych barw -nigdy sie niepoddamy nigdy sie nie poddamy -kochamy tylko kochamy tylko -dziewczyny dabrowieckie dziewczyny dabrowieckie Lub krotsza wresja bo te dziewczyny dabrowieckie tak srednio... -MKSie kochany MKSie kochany -My zycie swe oddamy my zycie swe oddamy -by bronic twych barw by bronic twych barw -nigdy sie niepoddamy nigdy sie nie poddamy Ten post edytował Coelho pon, 22 gru 2008 - 21:21 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
żadnych przeróbek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaracie sie piesniami Lecha - okej sa zarabiste mnie tez sie podobaja ale nie możemy ich ciagle przerabiac .. zamiast tego szukajcie lepiej jakiś jeszcze nie znalezionych ale dobrych piosenek do przerobienia na Polskie np Porto,Marsylii , Panaty , Olimpiakosu czy coś z Niemiec ! Lech własnie tak robi swoje piesni , czy Widzew , czy Wisła .... !!!! przerobic piosenke Zagłebia nad ktora ktos dlugo myslal to nie sztuka ! pomyslcie jakby bylo zajebiscie gdyby ktos przerabial nasze piesni ... |
|
|
![]()
|
|
ok wiec tak przerobilem pioseneczke brazylijska na mksowska xD
mysle ze jest fajna i energiczna... tu wam daje orginal zebyscie znali rytm: http://www.wrzuta.pl/audio/rogUrwjlOS/aa no i slowa: Dąbrowa tutaj jeeeeest Dabrowa wygra mecz cudowna graaaaaaaaa mks 3 punkty ma wspaniali kibiceeee w młynie szał tak wyglada kazdy meeeeecz w ktorym dabrowa gra! mysle ze moze to byc pisenka na nasza hale bo gramy w dg xD a rowniez mozna ja zaspiewac on tour ze dabrowa odwiedzila inna hale... -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
Albo Ci się linki pomyliły, albo Cię trochę poniosło
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
no bo to nie piosenka siatkarska xD ale przezemnie przerobiona na siatkarska xD hehehe mozna by sie przy niej pobujac... xD kilka razy powturzyc fanie by moglo wchodzic xd
|
|
![]()
|
|
To nie capoeira..
Mnie się nie podoba niestety ![]() |
|
|
![]()
|
|
heheh dlatego tekst jest zmienony niepatrzcie tak bardzo na link a bardziej an tekst
![]() -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
JAK DLA MNIE HIT !!!!!!!!!!
lalalalalala lalalalalala ole ole ole ole ole ole ola ole ole ole ole ole ole ola oooooooooooo, MKS DĄBROWA ! lalalalalala lalalalalala ole ole ole ole ole ole ola ole ole ole ole ole ole ola http://www.youtube.com/watch?v=8NVUT8TCEF8 http://www.youtube.com/watch?v=TRqnVuVDqEk 0:25 wystarczy ten komentarz ![]() Ten post edytował ario wto, 23 gru 2008 - 19:44 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
jak dla mnie zajebiste - ciekawe jak reszta
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak najbardziej , można zaczac ja wprowadzac
|
|
|
![]()
|
|
Było włoskie, przyszedł czas na greckie!
http://www.youtube.com/watch?v=vqo_rqMc8NA Oooooooooooo, Nasz MKS, Nasza duma, to właśnie on! Na zawsze wierni tej drużynie aż po życia kres, Po uszy zakochani w niej śpiewamy dziś tą pieśń... Oooooooooooo, Nasz MKS... albo Oooooooooooo, Nasz MKS, Nasza duma, to właśnie on! Na zawsze wierni tej drużynie aż po życia kres, To My, dąbrowscy fajni śpiewamy dzisiaj tą pieśń... Oooooooooooo, Nasz MKS... |
|
|
![]()
|
|
JAZDAAAA!
Tą piosenką rozniesiemy w najbliższych meczach Naszą halę. Uczyć się, śpiewać i się bawić! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qCT7l4d9o70 Ten post edytował ario pią, 26 gru 2008 - 12:46 |
|
|
![]()
|
|
Uczyc sie !!! to ma być hit...
|
|
|
![]()
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=tEWd2mavbDQ
hehe 1:00 oni tez uzywaja tego kawalka co ktostaw wczesniej wrzucal Ten post edytował Coelho śro, 14 sty 2009 - 16:48 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
sorry ze post pod postem ale inny temat wiec daje w osobnym poscie
Przez wichry, burze i mgłę MKS dziś mknie Przez góry, doliny i wsie Upiorny wicher dmie Powtarzając słowa me - Na zawsze MKS moze taka piesn? tzreba wprowadzac cos nowego do naszych opraw/dopingu -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
A ja mam dla Was, moi mili podrasowaną przyśpiewkę 'Dąbrowianie ale ale alo'
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=QieDQzCBFRA |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ile było czasu na naukę? mnóstwo..
Ile osób było wczoraj w młynie ? dużo.. Ile osób śpiewało nową pieśń? kilka... Ogarnijcie się i nauczcie kilku wersów bo to co wczoraj było to nawet CYRKIEM nazwać nie można..! Takie to trudne? KONIEC OPIERD....NIA! http://www.youtube.com/watch?v=qCT7l4d9o70 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
Ile było czasu na naukę? mnóstwo.. Ile osób było wczoraj w młynie ? dużo.. Ile osób śpiewało nową pieśń? kilka... Ogarnijcie się i nauczcie kilku wersów bo to co wczoraj było to nawet CYRKIEM nazwać nie można..! Takie to trudne? KONIEC OPIERD....NIA! http://www.youtube.com/watch?v=qCT7l4d9o70 jaknajbardziej popieram!!! sami zobaczcie tak naprawde to sa 2 zdania tak trudno sie ich nauczyc?? a jak ebdzie duzo osob spiewas ta peisn bedzie naprawde konkretny efekt...-niekometuje tego jak wygladalo to ostatnio -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
a więc tak... trzeba by wprowadzać nowe hity bo tak naprawdę jest mało piosenek którymi można się bawić -a w szczególności potańczyć-poskakać, i pociągnąć trochę dłużej
hit z Muszyny się już w sumie przyjął trzeba go szlifować ale jest już ok a wiec czas na cos nowego co myślicie o np: http://www.youtube.com/watch?v=8BU58EJZObc ze słowami : wszyscy dziś patrzymy jak Dąbrowa nasza gra razem z nią przemierzamy cały kraj dziś tu dla niej, śpiewamy i tańczymy tak mks’ie zawsze dla nas graj! jak cos można zmienić tekst ale ogólnie pioseneczka ma fajny rytm i można by przywiej poskakać ,pobawić się Ten post edytował Coelho czw, 12 lut 2009 - 17:29 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
Za ch*a nie wchodzę w rytm ze słowami..
![]() Ten post edytował ario czw, 12 lut 2009 - 17:39 |
|
|
![]()
|
|
nops co do słów to pisałem tak jak pisałem posta:D można je zmienić... kombinujcie
|
|
![]()
|
|
Trochę za dużo słów w tej pieśni, trudno złapać oddech.
"Naszym klubem MKS" jest fajne do zabawy, bo dużo przerw. Ten post edytował Beica czw, 12 lut 2009 - 22:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znalazłem Zagłębiowską przyśpiewkę ludową TUTAJ do której dopasowałem takie słowa:
MKS MKS KOCHAM CIĘ JAK NIKT USTA KRZYCZĄ SERCA BIJĄ W MKS-U RYTM Sam refren nie cała oczywiście, ale myślę, że dobrze czerpać z własnego podwórka... A teraz możecie się śmiać... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Znalazłem Zagłębiowską przyśpiewkę ludową TUTAJ do której dopasowałem takie słowa: MKS MKS KOCHAM CIĘ JAK NIKT USTA KRZYCZĄ SERCA BIJĄ W MKS-U RYTM Sam refren nie cała oczywiście, ale myślę, że dobrze czerpać z własnego podwórka... A teraz możecie się śmiać... Tylko minimum połówka na łeb i golonka, lub jak to woli browary i kiełbaska i na działeczce pośpiewać, Ni ma KAPUCYNA ja się na to nie piszę - jak to zaczniecie uciekam z sektora. Tekst ok ale miuzik - przeproś i wyjdź!!!!!!!!!!!!! Beica ja się uczyłem tak: puściłem kilka razy filmik ario z napisami i starałem się wyrobić, potem chodząc po ulicach za różnymi sprawami nuciłem pod nosem. I ja i wielu dajemy radę. Co KK MKS'u gorszy od Greków? Ten post edytował endriu pią, 13 lut 2009 - 18:00 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
kto nie byl na wyjezdzie, uczyc sie
![]() http://flszer.wrzuta.pl/audio/gcuJ2fMoGA/m...a_-_klub_kibica piesn wymyslona przez Sikora -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dla formalności:
"To nasze barwy, biało-niebieskie, nasza ekipa, aż po życia kres to nasze miasto, my zawsze wierni i nasz kochany dąbrowski MKS!" -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Zajebisty tekst
![]() Ja mam coś od siebie jeszcze Jak się bawić to się bawić ![]() Można by kiedyś wprowadzić http://www.youtube.com/watch?v=JTxig_bQhNQ lalalalalala, lalalalalalala, lalalalalala, lalalalalala... Hej Dąbrowianie, lalalalalalala... Hej Dąbrowianie, lalalalalala... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aż się trybuna trzęsła
![]() Kurcze jakby u nas ta wyższa cała zaczęła tak podskakiwać, to efekt marzenie ![]() |
|
|
![]()
|
|
już trochę za późno chociaż możne się jeszcze to przetrenuje a jak nie zostanie na przyszły sezon!
http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw Ooo eMKaeSie- Niepokonany Biało niebieski-Klubiem kochany Za nasze miasto-I nasze barwy Zycie oddamy-Bo cie kochamy MKS MKS-MKS MKS MKS MKS-MKS MKS albo: http://www.youtube.com/watch?v=qjM8cONoqPg...player_embedded Co wy śpiewacie? Że MKS kochamy! Co wy śpiewacie? Swe życie mu oddamy! Co wy śpiewacie? Dzisiejszy mecz wygramy! Co wy śpiewacie? Będziemy zawsze z wami! LO LO LOLO LOLO LOLOLOLOLOLOLO... LO LO LOLO LOLO LOLOLOLOLOLOLO... LO LO LOLO LOLO LOLOLOLOLOLOLO... Ten post edytował Coelho wto, 24 mar 2009 - 18:58 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 19 lut 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,206 Płeć: Mężczyzna GG: 6509052 ![]() |
Ja proponuje to , bardzo fajna i moze przy tym cala hala klaskac
http://www.youtube.com/watch?v=SyRBtStvdyk...feature=related a i na koncu spiewamy MKS , MKS , MKS .... albo Hej , Hej Mks , Hej , Hej Mks |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 19 lut 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,206 Płeć: Mężczyzna GG: 6509052 ![]() |
A no to moze
a drugie szkockie tego nie bylo na 100 % no i spiewamy hej , hej Dąbrowa http://www.youtube.com/watch?v=1INdqPN-PmI&NR=1 Ten post edytował Kitel-JP śro, 25 mar 2009 - 20:47 |
|
|
![]()
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=5N7n1O7SR7o...feature=related
To jest nasz KLUB Nasz MKS Bedziemy Przy Nim az po zycia kres Wiec zawsze tam Gdzie Dąbrowa Gra Dopingujemy Wciąz Śpiewając tak OleOleeeeeee OleOleeeeee OleOle Oleeee OleOlee i jeszcze raz: http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw Ooo eMKaeSie- Niepokonany Biało niebieski-Klubie kochany Za nasze miasto-I nasze barwy Zycie oddamy-Bo cie kochamy MKS MKS-MKS MKS MKS MKS-MKS MKS Co myślicie o tym by na najbliższym spotkaniu (tzn jakiś trening/sparing) spróbować wprowadzić te 2 nuty do naszego repertuaru?? Ten post edytował Coelho wto, 16 cze 2009 - 20:56 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Mozna sprobowac jak to wyjdzie, szczegolnie ta pierwsza
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
no niezły pomysł ciekawe nuty
![]() ale bardziej podoba mi się ta druga -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobra jest tak jeśli będzie taka okazja żeby przećwiczyć tzn. będę prowadził jakiś doping w przerwie między sezonami to te nutki jedziemy, wszyscy maja się nauczyć tekstu, tylko nie tak jak na początku było z tym oooo nasz mks, jak ktoś nie będzie znał tych 2 tekstów nie wchodzi na sektor
![]() Ten post edytował Coelho pią, 19 cze 2009 - 07:59 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co z duetem prowadzącym Goły-Sikor?
|
|
|
![]()
|
|
no ja nie wiem czy oni będą chcieli wprowadzić te pieśni, wiec napisalem ze jeśli bede prowadził coś w przerwie między sezonami to będe chciał je wprowadzić
Ten post edytował Coelho pią, 19 cze 2009 - 14:46 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
na tym filmiku fajnie to wygląda, ale nie tylko oni się tak bawią xD.....
Jagiellonia Białystok 0-1 GKS Bełchatów (250). Fani z Bełchatowa otrzymali 500 biletów na wyjazd do Białegostoku i przez kilka dni trwała mobilizacja pod hasłem "Zielonego najazdu". Ostatecznie na wyprawę specjalem zdecydowało sie 250 kibiców, w tym 10 fanów Dukli Bańska Bystrzyca. Przyjezdni na stadionie pojawili się już półtorej godziny przed meczem i wywiesili 4 flagi. Jagiellonia jak zwykle wystawiła spory i dobrze dopingujący młyn. Bełchatowianie mieli nikłe szanse na przebicie się ze swoim śpiewem. "Jaga" wywiesza trans o treści "Stop katom w niebieskich mundurach", a przyjezdni ustawili się w sektorze w napis ACAB. Ponadto gospodarze wywiesili transparent odnoszący się do dwupoziomowej trybuny, która ma się pojawić na nowym stadionie w Białymstoku ("Prezydencie dwupoziomowym trybunom mówimy NIE!") oraz trans mobilizacyjny na spotkanie z Widzewem ("5.4.08 - Wszyscy na Widzew!"). Na tym meczu debiutuje nowa pieść białostoczan - "Pasażer". ale bardzo ciężkie do zrobienia wiec wielki szacun ![]() ![]() -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
Niby wiele ekip to ma ale coraz mniej z niej korzysta, a to taka kultowa pieśń...
Pod ten rytm: http://www.youtube.com/watch?v=xATB8oVdej4 nie dla nas jest porażki smak nie dla nas forma zła (klask klask) my zawsze z nim my zawsze tam gdzie MKS nasz gra (klask klask) laalalalalalalaa (klask klask) laalalalalalalaa (klask klask) co wy na to? -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam taki tekścik:
Śpiewaj z nami to M K S Śpiewaj jeszcze raz M K S Śpiewaj! Kocham MKS, bo najlepszy jest na świecie Kocham MKS, bo najlepszy w świecie jest! do refrenu Joan Jett "I love rock'n'roll" Albo taki tekścik: MKS MKS MKS najlepszy jest Każdy wie, że MKS to super klub MKS MKS MKS kochamy cię I będziemy tobie wierni aż po grób Do muzyki The Hooters "500 miles" Ten post edytował SokratesDG wto, 21 lip 2009 - 01:07 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Kto był dziś na meczu wie, ze testowaliśmy "nową" pieśń która myślę można sprobować wprowadzić wreszcie w lidze, szczególnie na wyjazdach. A dla tych których dziś nie było...
To My fani z Dąbrowy, Za klub nasz wyjątkowy, Za klub, za MKS, Pójdziemy, aż po życia kres! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Ale ją śpiewaliśmy już dawno
![]() |
|
|
![]()
|
|
Tylko musimy ją jeszcze trochę przećwiczyć, bo jest problem z rytmem w jednym momencie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Problem jest z rytmem, bo tam powinny byc dwie sylaby, a są trzy. Jakby ktos nie wiedzial, chodzi o poczatek drugiego wersu. Tylko nie mam pomyslu, co mozna by tam innego dac.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A jak dla mnie to jest akurat dobrze... Tylko nie wiem dlaczego na sektorze mieliście problemy z zaintonowaniem tego Oo
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:11 |