![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
DoszŁy mnie sŁuchy ze sprawdzonego ĹşrÓdŁa, Że w Olkuszu gdzieniegdzie Lm'y sĄ juŻ po 8.90 PLN !!!
Czy ktoŚ siĘspotkaŁ moŻe z takimi cenami ? myŚlaŁem, Że bĘdĄ dorŻeĆ stopniowo a tu taka przesada. -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
A podobno w BĘdzinie sĄ MĘSKIE po 9,90 pln i BEZROBOTNE po 12,90 pln ...
![]() ![]() ![]() No smoke .... no problem :!: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
ChodzĄ sŁuchy Że w BiŁgoraju chŁop staŁ na jaju!!!Pierdolicie towarzysze!!!Fajki sĄ po tej samej cenie!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szlugi to bardzo dŁugi temat do rozmowy. Jak bede mieĆ wiecej czasu to napisze, ale powiem jedno, w tym roku nie byŁo dnia Żebym nie zapaliŁ.
A taki byŁ ze mnie sportowiec.... :roll: |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Klocek chciaŁeŚ teŻ powiedzieĆ, Że nie byŁo takiego dnia w maju ŻebyŚ nie byŁ zachwiany:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:22 |