![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oddam 4małe szczeniaczki za darmo(dwa białe, dwa czarno -przypalane)pieski są odrobaczone i zdrowe!proszę o kontakt pod numerem tel:510555006
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
można dostać jakieś zdjęcia?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ze zdjeciami narazie kapa bo nie mam aparatu:/ ale sa rozklejone ogloszenia w centrum i okolicy to moze trafisz na jakies a tam sa dwa zdjecia
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiedz dokładnie gdzie :)
Chyba byłbym zainteresowany ![]() |
|
|
![]()
|
|
napisz do mnie na gg 7044178
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Potrzymaj je przynajmnie do 2 miesięcy. Nie oddaje sie takich małych.
|
|
|
![]()
|
|
rozmawialem z osobami ktore tez mialy szczeniakczki i mowily mi ze oddaly po miesiacu i wszystko jest w porzadku.Druga sprawa jest taka ze ich jest 6 a ja mieszkam w bloku i poprostu sikają i robia inne rzeczy w domu i jest bardzo nieprzyjemny zapach.jednak te 6 piesków plus mama to jest duzy problem!
|
|
|
![]()
|
|
http://img510.imageshack.us/img510/6755/aaaaep8.jpg tutaj jest piesek ,który znalazł nowego własciciela.Trzy sa bardzo podobne do niego a dwa są białe 9bardzo ładne!!)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:59 |