![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym zapoczątkować temat zmian wizualnych na forum. Pierwsze co to pochwalę adminów za odświeżenie wyglądu, wreszcie mam szerokie okna a na cały ekran....kolorystyka jest w porządku, jednak rażą mnie dwie sprawy - pierwsza to logo forum. Obecnie stara grafika niezbyt pasuje do nowej, mam nadzieje że ktoś postara się zrobić coś fajnego (sam niestety nie zajmuje sie grafiką), druga to lokalizacja - czemu "skórka" jest po angielsku? Poza tym naprawdę OK.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Podoba mi się
![]() ![]() Edit: Nadal nie ma tematów na Zaglebie.info ! Ten post edytował syzio pią, 12 paź 2007 - 21:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
No się ogórkowo zrobiło
![]() Fajnie, że coś się dzieje, szkoda, że nie bez bólu - jak na razie jeden pozytyw - obrazki skalują się do szerokości postów - i jeden negatyw - domyślnie forum jest in english (zmienia się to w lewym dolnym rogu) - no niby wielu polaków jest na wyspach ale jednak... (no chyba, że już poprawione - ja sobie wcześniej sam to zmieniłem). Co do wyglądu to rzecz gustu, ogórkowy może być, trochę logo faktycznie nie pasuje. Będą jakieś inne skórki (podobno miały być jakieś fajne w nowej wersji) ![]() Ten post edytował vacu pią, 12 paź 2007 - 21:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
fajnie ze zalozyliscie taki temat
![]() wiadomo ze to rzecz gustu i najlepiej jakby jak najwiecej Was sie w tych sprawach wypowiadalo i wtedy moze do czegos dojdziemy ![]() Ta skorka jest "tymczasowa". Ale wiadomo jak to bywa z rzeczami tymczasowymi ![]() Przejrzalem wiele skinow. I zawsze cos jest nie tak - czesto dobrze wyglada glowna strona a bardzo marnie i nieczytelnie tematy i posty. Bede szukal dalej i dorzucal do wyboru. Potem moze wybierze sie najlepsza. Dawno temu widzialem 2 fajne skorki a teraz nigdzie na nie moge trafic a nazw nie pamietam. W ostatecznosci moze trzeba bedzie jakas bardzo przerobic. Co do logo - dysponuje tylko tym + z Enhanced zrobionym na szybko w 10 minut. Moze ktos z Was lubi sie tym bawic i cos fajnego stworzy? ![]() Co do przyciskow to tez sporo roboty. Wiec moze znajdzie sie chetny do pomocy? ![]() Z domyslnym jezykiem - dzieki za info! ![]() Co do wyswietlania tematow na ZI. Juz Krawiec podal mi namiary do odpowiedniej osoby. Zmienily sie pliki i pewnie trzeba wyslac im nowe. Na koniec jeszcze raz zachecam do pomocy przy tworzeniu logo. Najlepiej jakby zrobilo kilka osob - wybierze sie jedna albo najlepsze elementy z kilku do jednego lub rozne loga do roznych skorek. Nic sie nie zmarnuje. Kazdy pomysl cenny i moze sie przydac. Jesli Ktos z was zrobi to wrzuccie do tematu, nawet takie zrobione na szybko. PS. najwiecej chyba sie zmieniilo w profilach - jesli ktos nie zauwazyl to kliknijcie na nazwe uzytkownika obok postu. PS2. I mam jeszcze pytanie do uzywajacych automatycznego logowania - czy przy pierwszym wejsciu na nowe musieliscie sie na nowo logowac. Byl czyszczony i przebudowany cache -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Dzięki twórcom za ogrom pracy.
Przyzwyczajenie to druga natura człowieka, ale nie tesknię za poprzednią formą. Jest fajnie. Gratulacje! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Tak, trzeba było się logować.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Mnie się ta skórka bardzo podoba
Co do topu to rzeczywiście nie pasuje do reszty Wyświetlanie na zi powinno być dzisiaj naprawione -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wyswietlanie tematow przy wspolpracy z ZI juz naprawione i wreszcie nawet z liczba postow
![]() Potrzebna byla nowsza wersja moda i male poprawki. @Krawiec co do logo to wiesz moze Ci sie jednak uda ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
forum zostalo juz calkowicie spolszczone
![]() wrzucilem polskie buttony. Nie sa zielone jak oryginalne angielskie ale do tej skorki chyba pasuja takie czarne i szare -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
PS2. I mam jeszcze pytanie do uzywajacych automatycznego logowania - czy przy pierwszym wejsciu na nowe musieliscie sie na nowo logowac. Byl czyszczony i przebudowany cache Kurcze ja musiałem ale ja zawsze muszę, bo u mnie automatyczne logowanie nie działa - ani w domu, ani na lapku ani w pracy ![]() A to ki diabeł? |
|
|
![]()
|
|
a to dziwne ja nigdy nie mialem problemu z autologowaniem. Moze masz cos z cookies np jakies automatyczne czyszczenie
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No cóż... trzeba się przyzwyczaić ;-)
Ładnie wygląda to forum, bo kolorowo, ale ja trochę czasu potrzebuję na oswojenie się ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
a mnie się podoba bardziej niz stare... no i przede wszystkim jest po polsku
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No teraz już jest całkiem super :) jeszcze raz gratuluję twórcom.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Jeszcze tylko daty poprawcie na polskie i bedzie ok!!!
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Jest świetnie - kolorowo, ale nie kolorkowo. Zielony uspokaja. Szary pasuje do wszystkiego.
Czarny dobrze widać na każdym tle i nie "bije po oczach". Gratuluję jeszcze raz Autorowi dobrego gustu i dziękuję za starania. Daty to już naprawdę drobiazg. |
|
|
![]()
|
|
W zakładce Opcje (w byle jakim temacie) nic nie widać. Białe litery i jasny szary w tle.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie nowy wygląd forum zdecydowanie na plus, przede wszystkim jest bardzo przejrzyście, kolorystyka stonowana widać ,że podążamy ku lepszemu z każdą zmianą moim zdaniem jest coraz lepiej
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Imho niepotrzebnie jest dwa razy regulamin forum.
Ten na zielonym pasku przecież wystraczy(może tylko pogrubić czcionkę lub dac czerowiny kolor), no i moje trzy grosze czy nadchodzące wydarzenia da się przenieść wyżej, bo już tak są nisko, zę mało kto z nowych zauważy ? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |