![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
serwer zaplacony i mam nadzieje,ze przelew dotrze !!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Uważaj tam na siebie!
![]() Zawsze co w domu, to w domu ![]() Szybkiego powrotu, Kwasny! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Szerokich możliwości, satysfakcjonującej ich realizacji
i forsy jak piachu na Pogorii życzy a PS. No i pewnie nikt nie zdążył zrzucić się na serwer /ja też/- sorry. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A gdzie sie antykaczka Kwaśny wybiera?
![]() Pewnie emigruje? :/ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Cześć Kwaśny!
Myślę, że jak się dobrze zakotwiczysz będziesz tu często wpadał. Wiesz, że "pańskie oko konia tuczy". Kieruj stroną zdalnie. Czekamy na sfinalizowanie hasła zrzutu na serwer. Miałeś wydatki związane z podróżą, a my nie zdążyliśmy się dogadać jak przekazać Ci szybko kasę. Mam wyrzuty sumienia. Nie znam nikogo z forum, ale myślę że bezpośrednie /np na meczu/ zebranie składek byłoby najlepsze. Pozdrawiam dalekie krainy z naszego wesołego miasteczka. |
|
|
![]()
|
|
WESOŁYCH ŚWIĄT KWAŚNY!!
Nie ma Cię w Kraju i od razu to widać. Nie doczekamy się świątecznych dekoracji na forum. Szkoda.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WESOŁYCH ŚWIĄT KWAŚNY!! Nie ma Cię w Kraju i od razu to widać. Nie doczekamy się świątecznych dekoracji na forum. Szkoda.... Witam. wielkie dzieki za pozdrowienia. W miare mozliwosci oczywiscie bede oczywiscie odwiedzal forum,ale te mozliweosci sa narazie skromne bo nie zabralem z polski laptopa wiec narazie nie zakladam internetu,ale moze za jakis miesiac wpadne do kraju na szybko i to sie zmieni.Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow z dziury zwanej LOndon. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
@Kwasny
fanie ze dales znak zycia ![]() @Arbas nikt nie napisal ze milo widzialby akcenty swiateczno-wiosenne ![]() chcialbys kurczaczka, jajeczko i kwiatki? ![]() Teraz juz bardzo pozno bo i juz jutro w nocy swieta i nie mam za bardzo czasu. Szkoda ze wczesniej nie pisales ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
" : ) "
QUOTE chcialbys kurczaczka, jajeczko i kwiatki? Teraz juz bardzo pozno bo i juz jutro w nocy swieta i nie mam za bardzo czasu. Szkoda ze wczesniej nie pisales ...ja poproszę króliczka, baranka i rzeżuchę upstrzoną żółtymi narcyzami ![]() A co Ty tam porabiasz, wydmuszki tworzysz i skrobiesz pisanki, hę ![]() ![]() A tak w ogóle to wszystkim serdeczne życzenia świąteczne składam , i do Londynu, i do DG ![]() ![]() Sing Hallelujah! ![]() |
|
|
![]()
|
|
WESOŁYCH ŚWIĄT GOŚCIOM I FORUMOWICZOM - TYM W DOMU I TYM NA WYGNANIU!
KWAŚNY wróci, to udekoruje na następne święta. Nie przejmujcie się! Od czego wyobraźnia? |
|
|
![]()
|
|
A kto się przejmuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powtórzę więc.... S M A C Z N E G O J A J K A ! Ten post edytował pulsatilla1214 sob, 07 kwi 2007 - 01:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
prawie wogole mnie nie ma ostatnio w domu a jak jestem to przygotowania swiateczne
![]() Mamy na forum caly dzial Opinie a w nim "propozycje zwiazane z forum". Jakos nikt tam nie ma propozycji :/ Moge zrobic wiele rzeczy ale mam dostep tylko do panelu admina a wieksze modyfikacje wymagaja dostepu do serwera. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cześć Kwaśny i wielkie dzięki za uratowanie forum!
Ja już straciłem nadzieję myśląc, że to jakieś Siły Przenajwyższe skorzystały z Twojej nieobecności i dobrały się do serwera aby mieć trochę spokoju od krytyki. Przesyłamy wiosenno-przymrozkowe pozdrowienia. Wracaj szybko i bogato! a |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Kwaśny a dlaczego ja dopiero teraz się dowiaduję że ty siedzisz w Lądku-Zdroju ???
Pozdrowienia z Manchesteru chłopaku ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:21 |