IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> HARDCORE WEEKEND
adzime
post pon, 16 lut 2004 - 15:10
Post #1

UZYTKOWNIK
**

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 26

SŁyszaŁem o niezŁym melanŻu w sobote, czy ktoŚ moŻe mi powiedzieĆ co siĘdziaŁo? pytanie do kumatych laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Pan_Kleks
post pon, 16 lut 2004 - 15:32
Post #2

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 44

Jak dobrze pamiĘtam piliŚmy wina ze zdrabkĄ za 5 zŁych, niestety nic nie wyglaliŚmy.Potem byŁy darmowe brrrr w Grafie, rzygi przed wejŚciem, rozbity ŁokieĆ, upadek na schodach, zgubiona kapota i darmowa taksÓwka do domu oby wiĘcej win ze zdrabkĄ, a imprezy bĘdĄ takie jak w sobote.
Kim byŁ chŁopak w bluzie z Kubusiem Puchatkiem i dlaczego jakaŚ dziewczyna sikaŁa pod Bankiem ŚlĄskim????

+Quote Post
adzime
post pon, 16 lut 2004 - 16:38
Post #3

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 26

Chlopak w bluzie z Kubusiem Puchatkiem to Marcelek, ale to nie byŁ kubuŚ tylko MiŚ Koralgol, a ta dziewczyna pod bankiem to napewno nie sikaŁa i byla to chyba pracownica LucasBank :shock: :shock: :shock:

+Quote Post
Jashi
post pon, 16 lut 2004 - 16:43
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 9

PO takim melanzu aŻ lepiej rozpoczĄĆ tydzień. Hm z tego co pamiĘtam to Adzime nie wyglĄdaŁes za ŚwieŻo, delikatnie to ujmujĄc :-) Ale staraŁes siĘtrzymac fason razem z panem kleksem oczywuŚcie. O dziweczynie z banku nic nie wiem ani o niejaim kubusiu P. Wiem, ze poszliŚcie na 30 minet na hamburgera i siĘstraciliŚcie. Jak wrÓcliliŚcie, to z gracjĄ i wdziĘkiem. A propos winek to sĄ te co na nich sĄ takie panie prawie nagie i jak sie je podrapie to sĄ jeszcze bardziej nagie??

--------------------
Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !

+Quote Post
MayQ
post pon, 16 lut 2004 - 17:38
Post #5

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 10

Masz racje Jashi to sa te z prawie naga paniĄ:) Nie piŁem bo nie pijam ale Adzime i Klex jako smakosze mÓwili ze pycha:) kapotka do odebrania w grafie. Co tu duŻo mÓwic weekend byŁ przedni tylko czas mi sie przestawiŁ o jakies 8h i dziŚ do szkoly nie wstaŁem hehe. Weekend byŁ przedni i jak sie bawiĆ to sie bawiĆ... aŻ dziw Że po piĄtkowej nocce zdrowie w miare dopisywaŁo i w sobote daliŚmy rade biggrin.gif ObecnoŚc byŁa obowiĄzkowa ale jak to zwykle bywa ktoŚ zawaliŁ i nie dotarŁ na ustawke (wiadomo o kim mowa).

+Quote Post
Damiano
post pon, 16 lut 2004 - 18:28
Post #6

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 55

EH...Co tu duzo mowic , Kleks z Adzime dali czadu:))))
Szkoda tylko ze tak szybko opuscili miejsce melanzu...
Mam nadzieje ze juz niedlugo pojawi sie kolejny argument na niezly motyw imprezowy...
Pozdr... :twisted: :twisted: :twisted:

--------------------
ADVENTURE GROUP

+Quote Post
Misiek
post wto, 17 lut 2004 - 11:30
Post #7

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 19

No i oczywiŚcie ominĄŁ mnie melanŻ roku. sad.gif

Niestety nie byŁo to uzaleŻnione ode mnie (choroba mnie kompletnie rozwaliŁa) wiĘc MayQ nie wysuwaj tu pretensji (bĘdzie jeszcze okazja do baletu).

OczywiŚcie wielkie gratulacje dla Kleksa i Adzime za super przygody ("wina ze zdrabkĄ za 5 zŁych ... darmowe brrrr w Grafie :?: , rzygi przed wejŚciem :shock: , rozbity ŁokieĆ, upadek na schodach, zgubiona kapota :shock: i darmowa taksÓwka do domu :?: ) - otrzymujecie chŁopaki ode mnie tytuŁ BiesiadnikÓw lutego '04.

A swojĄ drogĄ miasto schodzi na psy, jeŚli pracownice bankÓw sikajĄ pod budynkami konkurencji ...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

PS: Wielkie JoŁ dla caŁego WMT (Weekend MelanŻ Teamu). 8)

--------------------
Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać
Odwrócony do góry nogami raj
Ten kraj, ten kraj, ten kraj ...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:18
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza