![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
SŁyszaŁem o niezŁym melanŻu w sobote, czy ktoŚ moŻe mi powiedzieĆ co siĘdziaŁo? pytanie do kumatych
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Jak dobrze pamiĘtam piliŚmy wina ze zdrabkĄ za 5 zŁych, niestety nic nie wyglaliŚmy.Potem byŁy darmowe brrrr w Grafie, rzygi przed wejŚciem, rozbity ŁokieĆ, upadek na schodach, zgubiona kapota i darmowa taksÓwka do domu oby wiĘcej win ze zdrabkĄ, a imprezy bĘdĄ takie jak w sobote.
Kim byŁ chŁopak w bluzie z Kubusiem Puchatkiem i dlaczego jakaŚ dziewczyna sikaŁa pod Bankiem ŚlĄskim???? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
Chlopak w bluzie z Kubusiem Puchatkiem to Marcelek, ale to nie byŁ kubuŚ tylko MiŚ Koralgol, a ta dziewczyna pod bankiem to napewno nie sikaŁa i byla to chyba pracownica LucasBank :shock: :shock: :shock:
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
PO takim melanzu aŻ lepiej rozpoczĄĆ tydzieĹ. Hm z tego co pamiĘtam to Adzime nie wyglĄdaŁes za ŚwieŻo, delikatnie to ujmujĄc :-) Ale staraŁes siĘtrzymac fason razem z panem kleksem oczywuŚcie. O dziweczynie z banku nic nie wiem ani o niejaim kubusiu P. Wiem, ze poszliŚcie na 30 minet na hamburgera i siĘstraciliŚcie. Jak wrÓcliliŚcie, to z gracjĄ i wdziĘkiem. A propos winek to sĄ te co na nich sĄ takie panie prawie nagie i jak sie je podrapie to sĄ jeszcze bardziej nagie??
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 20 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 10 ![]() |
Masz racje Jashi to sa te z prawie naga paniĄ:) Nie piŁem bo nie pijam ale Adzime i Klex jako smakosze mÓwili ze pycha:) kapotka do odebrania w grafie. Co tu duŻo mÓwic weekend byŁ przedni tylko czas mi sie przestawiŁ o jakies 8h i dziŚ do szkoly nie wstaŁem hehe. Weekend byŁ przedni i jak sie bawiĆ to sie bawiĆ... aŻ dziw Że po piĄtkowej nocce zdrowie w miare dopisywaŁo i w sobote daliŚmy rade
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
EH...Co tu duzo mowic , Kleks z Adzime dali czadu:))))
Szkoda tylko ze tak szybko opuscili miejsce melanzu... Mam nadzieje ze juz niedlugo pojawi sie kolejny argument na niezly motyw imprezowy... Pozdr... :twisted: :twisted: :twisted: -------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
No i oczywiŚcie ominĄŁ mnie melanŻ roku.
![]() Niestety nie byŁo to uzaleŻnione ode mnie (choroba mnie kompletnie rozwaliŁa) wiĘc MayQ nie wysuwaj tu pretensji (bĘdzie jeszcze okazja do baletu). OczywiŚcie wielkie gratulacje dla Kleksa i Adzime za super przygody ("wina ze zdrabkĄ za 5 zŁych ... darmowe brrrr w Grafie :?: , rzygi przed wejŚciem :shock: , rozbity ŁokieĆ, upadek na schodach, zgubiona kapota :shock: i darmowa taksÓwka do domu :?: ) - otrzymujecie chŁopaki ode mnie tytuŁ BiesiadnikÓw lutego '04. A swojĄ drogĄ miasto schodzi na psy, jeŚli pracownice bankÓw sikajĄ pod budynkami konkurencji ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Wielkie JoŁ dla caŁego WMT (Weekend MelanŻ Teamu). 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:18 |