![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy uczciwy rząd ma obowiązek rozliczyć zdrajców, aferzystów i złodziei. Kto ma czyste sumienie i ręce nie musi się niczego obawiać.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 20 mar 07 Nr użytkownika: 580 ![]() |
Każdy uczciwy rząd ma obowiązek rozliczyć zdrajców, aferzystów i złodziei. Kto ma czyste sumienie i ręce nie musi się niczego obawiać. No to rondo Gierka się ostanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawe czy "mydlik" jest zdrajcą i złodziejem?, że tak się boi, najczęściej Ci co Im się wydaje że mają czyste sumienia są właśnie takimi oszustami
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 805 Dołączył: pią, 08 sty 10 Nr użytkownika: 3,645 Płeć: Mężczyzna GG: 3867643 ![]() |
A w Krasnymstawie czepili się Okrzei nawet...
-------------------- www.czerwonesamochody.com
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rokko 31 - czytaj z zrozumieniem. Ja się rządów pisu nie boję Zawsze mi ,bliżej do nich niż do poprzedniego rządu i i ich koalicji. ( zdrajców, aferzystów i złodziei) Raczej to ty możesz się obawiać o siebie i tobie podobnych. Tym swoim komentarzem skierowanym do mnie to nie trafiłeś . Teraz pożal się kodowcom.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rokko 31 - czytaj z zrozumieniem. Ja się rządów pisu nie boję Zawsze mi ,bliżej do nich niż do poprzedniego rządu i i ich koalicji. ( zdrajców, aferzystów i złodziei) Raczej to ty możesz się obawiać o siebie i tobie podobnych. Tym swoim komentarzem skierowanym do mnie to nie trafiłeś . Teraz pożal się kodowcom. Właśnie trafiłem w samo sedno tym komentarzem, Ty w sercu masz tylko zemstę i nic innego, wolisz wspierać PiS-o komunę razem z Rydzykiem i jego 20 mln złotych niż pochylić się nad biednymi i potrzebującymi, wolisz wydać kasę na rydzyka i na zmianę ulic niż pomóc tym którzy tego potrzebują, ale widocznie wyniosłeś takie wartości z domu rodzinnego a to już nie Moja sprawa. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobry herbatnik z ciebie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale Wam PiS-o komuna mózgi zeżarła, stary kawaler pluje Wam w twarz a Wy mówicie że deszcz pada. Mam wrażenie że za zemstę na poprzedniej władzy sprzedalibyście własne matki i rodziny. Zemsta i nienawiść do rodaków to Wasze oblicze i kto tu jest za zdrajcami?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapisać, przyswoić i zapamiętać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie strasz ludzi PIS-em i Kaczyńskim. To był główny punkt programu wyborczego obecnych przegranych którzy nie mogą się pogodzić z braku dalszej możliwości grabienia Polski. Większość wyborców tak zdecydowała .Wam teraz pozostała gazeta wyborcza tvn24 itp. oraz spęd na manifestacje alimentarza. Tyle waszego towarzyszu Rokko31.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Nie strasz ludzi PIS-em i Kaczyńskim. To był główny punkt programu wyborczego obecnych przegranych którzy nie mogą się pogodzić z braku dalszej możliwości grabienia Polski. Większość wyborców tak zdecydowała .Wam teraz pozostała gazeta wyborcza tvn24 itp. oraz spęd na manifestacje alimentarza. Tyle waszego towarzyszu Rokko31. Nie trzeba straszyć. Czy GW choć jednym słowem drukowanym kłamie o 20 mln dla Rydzyka, o manipulacjach przy składzie Komisji Badania Wypadków Lotniczych, o nepotyzmie w obsadzaniu spółek? I proszę, nie odpisuj, że PO robiła tak samo. Wszak szło o "dobrą zmianę". -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ja ci odpiszę. Czy GW i inne mainstreamowe media pisały z własnej woli o aferach, przekrętach, korupcji poprzedniej władzy ? Nie. Wyciszali i przekręcali fakty. Teraz nagle stali się niepokornymi i patrzą władzy na ręce
![]() ![]() ![]() Ten post edytował danielmdc sob, 30 sty 2016 - 18:12 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 805 Dołączył: pią, 08 sty 10 Nr użytkownika: 3,645 Płeć: Mężczyzna GG: 3867643 ![]() |
Nie strasz ludzi PIS-em i Kaczyńskim. To był główny punkt programu wyborczego obecnych przegranych którzy nie mogą się pogodzić z braku dalszej możliwości grabienia Polski. Większość wyborców tak zdecydowała .Wam teraz pozostała gazeta wyborcza tvn24 itp. oraz spęd na manifestacje alimentarza. Tyle waszego towarzyszu Rokko31. Nie trzeba straszyć. Czy GW choć jednym słowem drukowanym kłamie o 20 mln dla Rydzyka, o manipulacjach przy składzie Komisji Badania Wypadków Lotniczych, o nepotyzmie w obsadzaniu spółek? I proszę, nie odpisuj, że PO robiła tak samo. Wszak szło o "dobrą zmianę". Wybiórcza napisała również, że ów 20 milionów nie poszło w końcu na prywatną szkołę? Swoją drogą ciekawe czy Szymborskiej, Gałczyńskiego albo Lema też się czepia? -------------------- www.czerwonesamochody.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Napisała od razu po wycofaniu wniosku PiS.
Dodała też - za dziennikarzem Rzeczpospolitej, żeby nie było: CYTAT Dziś powrót poprawki potwierdziła premier Beata Szydło - napisał na Twitterze dziennikarz "Rzeczpospolitej".
Jednak będzie poprawka do budżetu ws dotacji 20 mln zł na uczelnię o Rydzyka. Zostanie ona zgłoszona w Senacie -poinformowała premier Szydło — Andrzej Gajcy (@A_Gajcy) styczeń 29, 2016 - Klub będzie zgłaszał poprawki w Senacie. Taka poprawka ma się pojawić. Jeśli będzie poprawką, która jest przygotowana zgodnie z zasadami finansów i prawem, nie widzę powodów, dlaczego nie miałaby być przyjęta - cytuje z kolei wypowiedź premier Polska Agencja Prasowa. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Szkoda rozmowy, Ci ludzie są w sekcie PiS-o komuny, Im Kaczyński będzie sikał na czoło to i tak powiedzą że to wina Tuska, z sektą nie da się rozmawiać, Oni mają swojego guru, starego kawalera i nieudacznika życiowego i tylko do niego się modlą. Miłego wieczoru.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To forum o Dąbrowie i niech takim zostanie.
Nazwa ronda przeszła jednomyślnie i na co warto zwrócić uwagę, głosowali na tak też ci radni, którzy byli przeciw podczas ustalania nazwy ronda Żołnierzy Wyklętych w centrum. To jest właśnie polityka w pigułce. Ta więc wyluzujcie -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Przypominam Niektórym, że mamy regulamin
![]() I tak na szczeblu miejskim pozostanie tylko wymyślenie nowych nazw -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Stanę sobie z boku tego forum. Nie chcę być obrzucany błotem, tylko dlatego, że mam inne poglądy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 12 paź 11 Nr użytkownika: 4,815 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
I tak na szczeblu miejskim pozostanie tylko wymyślenie nowych nazw Ja tam się cieszę, to nic przyjemnego mieć w danych adresowych ulicę Gwardii Ludowej, mam nadzieję, że wróci nazwa przedwojenna. A wiesz ty chociaż na jakiej Gwardii Ludowej mieszkasz? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 10:49 |