![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie i Panie, jako ze dluzej nie mialem dostepu do internetu wlasnie sie niestety dowiedzialem ze za 4 dni konczy sie nam konto ,a za 6 czy 5 co najwazniejsze domena. Jako,ze mam duzo problemow nie mam mozliwosci,aby sfinansowac to przedsiewziecie. Tak ,ze bardzobym prosi,l o jakas szybka,zorganizowana akcje.
Ja postaram sie zrobic w kazdymbadzrazie backupy bazy i calego forum. Jako ,ze nie wiem kiedy bede mial czas aby wpasc na internet to bardzo prosze ,aby ktos sie tym zajol. Nie pytajcie mnie o nr kontA bankowego,gdyz w tej chwili jest mi ono potrzebne do innych celow. W razie czego jestem pod telefonem. Ktos tam mial moj numer angielski. pozdrawiam wszystkich i sorrki za problemy Ten post edytował kwintosz nie, 27 lip 2008 - 13:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Swoją drogą ile potrzebne jest $, ze 150 zł?? No to nie dobrze, mam nadzieję że sie my forumowicze damy rade i postaramy się by forum jednak przetrwało. Trzeba więc tak czy siak znaleźć osobę która może zebrać środki finansowe i zgodzi się podać swój nr konta bankowego, na które trzeba by zrobić wpłaty.
Numer do kwasnego chyba jeśli dobrze pamiętam powinien mieć krawiec, więc chyba z kontaktem nie będzie problemu. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No panowie administratorzy i moderatorzy, do dzieła podawać gdzie i po ile wpłacać, bo czasu nie ma !!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Z prostej matematyki wynika, że ustalenie wysokości wpłaty jest funkcją liczby chętnych i należnej kwoty. Może więc zadeklarujemy w tym miejscu kto wpłaci?
Niniejszym deklaruję i proszę po zamknięciu listy o podanie kwoty, terminu i adresata wpłaty. a |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Forum awaryjne gotowe
![]() Czy coś się wyjasniło w sprawie przedłużenia domeny? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Też wpłace - podajcie tnumer konta
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Nie mam kontaktu z kwasnym, nie wiem jakby to trzeba załatwić. Musze zagadać do krawca, jak ma kontakt z nim to nie będzie problemu. Nie chciałbym podawać numeru konta a później żeby się okazało że nie będzie jak tych pieniędzy przekazać. Później ktoś może powiedzieć że ja/ktoś sobie je przywłaszczył czy coś. Nie wiem jak to rozegrać. W dodatku :) coś nie ma ostatnio, pozdrawiam rzadko wpada.. Co proponujecie?
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Dziś mija termin, a z postów wynika, że lista deklarujących wpłatę jest nader skromna /kwaśnego pomijam, bo już dość się nasponsorował/
- kwintosz - zibar - arbas - georgeb Może nazwa tematu nie nazywa rzeczy po imieniu i stąd małe zainteresowanie? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Dokładnie!
Zmieńcie nazwę bo nie naprowadza na problem. Ile potrzeba kasy na domenę i kto zbiera? Nr tel. mam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No właśnie nie wiadomo ile tak naprawdę potrzeba pieniędzy albo jak je przekażemy kwasnemu.
Widzę że chętnych nie ma na zebranie to z racji tego że ja obecnie mogę forum wspomóc raczej symboliczną kwotą gdyż jestem spłukany po wakacjach ![]() P.S A ha jeszcze jedno.. nie wiem do kiedy mamy opłacony serwer czy domenę, więc jakby go brakło to pamiętajcie że jest jeszcze to tymczasowe forum pod adresem: http://dabrowag.p2a.pl/ Ten post edytował kwintosz wto, 04 wrz 2007 - 19:26 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez wpłace , jak podacie numery, nie mam kontaktu z Kwasnym i sam rowniez rzadko sie udzielam z powodu braku czasu
|
|
|
![]()
|
|
Już jest 6 osób - przybył krawiec i klocek.
A może bez zbędnych formalności składkę włożymy w kopertę i przekażemy komuś w centrum DG? /zaprzyjaźniony kiosk, portiernia PKZ, Pani w okienku na poczcie... itd/ |
|
|
![]()
|
|
Kto chce namiary na konto, to niech pisze do mnie PM.
Postaram się to zebrać i przekazać kwasnemu.. chyba innego wyjścia nie widzę. Krawiec ma numer do kwasnego więc z kontaktem nie powinno być problemu. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez wpłace , jak podacie numery, nie mam kontaktu z Kwasnym i sam rowniez rzadko sie udzielam z powodu braku czasu Domena jest zarejestrowana do 18 września - jeśli właściwie interpretuję to, to wklejam poniżej: QUOTE Domain ID:D129117429-LROR Domain Name:DABROWA-GORNICZA.ORG Created On:18-Sep-2006 08:36:29 UTC Last Updated On:18-Nov-2006 03:47:28 UTC Expiration Date:18-Sep-2007 08:36:29 UTC Składam niniejszym deklarację opłacenia za nas wszystkich dzierżawy domeny na następny okres. Warunkuję to jedynie uzyskaniem upoważnienia od obecnego dzierżawcy do dokonania transferu. Co do serwera - niestety nie wiemy, do kiedy i gdzie konto jest opłacone, post Kwaśnego praktycznie niczego nie wyjaśnił... Proponuję zainteresować się ofertą home.pl - obecnie maja tam promocję z okazji 10 lecia firmy, konto o pojemności 10 giga, ruch 600/300 giga, kosztuje 100 plus VAT. Myślę, że taką kwotę uzbieramy. Szczegóły - tutaj: http://home.pl/serwery . Na przyszłość mam następującą propozycję - załóżmy rachunek bankowy na jednego z adminów (niech upoważni jeszcze ze dwie osoby) i dokonujmy w ciągu roku drobnych wpłat, aby była kasa na potrzeby opłat za serwer czy domenę. Na przykład w mBanku konto osobiste jest bezpłatne, jedyny koszt to opłata za przelew (na ten moment 0,5 zł). Oczywiście może być inny bank, ważne, żeby opłaty były minimalne. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Witam serdecznie :)
Oj, zajrzałem na forum po długich miesiacach, a tu akurat taka draka :) Kto chce namiary na konto, to niech pisze do mnie PM. Wysłałem na PM i oczywiście jako forumowy weteran czuję się zobowiązany do uczestnictwa w kosztach działalności. Ten post edytował bzenek wto, 04 wrz 2007 - 23:21 |
|
|
![]()
|
|
W związku z tym, że padła taka deklaracja to myślę że chyba musisz dami się skontaktować z krawcem i przez niego z kwasnym. W końcu on jest właścicielem więc nie wiem jak na to by się zapatrywał. Dla nas forumowiczów, chyba nic by się nie zmieniało poza właścicielem domeny.
Osobiście mi i pewnie reszcie forumowiczów chodzi o to aby forum działało i było dostępne pod obecnym adresem, bo jest to gwarantem jakiejś sensownej odwiedzalności. I na tym nam zależy najbardziej. W takiej sytuacji nie wiem, myślę że możemy dalej zbierać pieniądze (o ile mi się nie boicie wpłacać) a to co się zbierze, myślę że jeśli nie na domenę to na serwer na pewno się przyda. Jeśli ktoś jest chętny sypnąć choćby symbolicznymi 5zł które i tak zawsze coś znaczą, to pisać na PM. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Pierwsze pieniążki ze zbiórki już na koncie.
![]() ![]() Miejmy nadzieję że zdążymy nim nam skończy się czas.. ![]() Jeszcze raz przypomnę, jeśli ktoś chce wpłacić choćby symboliczną kwotę (nawet 5zł) to pisać do mnie na PM, podam nr konta i inne ważne informacje. ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja już pisałem w innym temacie, że się dorzucę ale mogę to zrobić dopiero w weekend (jestem w Gdańsku a karta-zdrapka w DG
![]() [Edycja] Miało być na PM ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cieszy zainteresowanie akcją.
![]() ![]() W dodatku pewnie i tak jeszcze ktoś się odezwie. ![]() Swoją drogą, czemu jak przychodzi do spotkania forumowego to nie ma takiego odezwu?? ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 02:14 |